Denní horoskop BÝKA na 14. 11. 2022

Býk 14. 11. 2022

Váš vtipný a společenský přístup nemusí být vzhledem k emotivní a střízlivé náladě dne oceněn. Své oblečení přizpůsobíte aktuálnímu počasí. Pokud se obléknete do hedvábí, nebudete příliš šťastní, když bude pršet a vy nebudete mít deštník. Zvažte takové věci, až dnes vstoupíte do místnosti plné lidí. Jaká je nálada? Jak do ní můžete zapadnout a pozvednout ji?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Více než většina ostatních chápete sílu lásky, která dokáže proměnit obtížné vztahy v zázraky komunikace mezi srdci. Příležitost k proměně jednoho konkrétního blízkého vztahu, který vám možná působí problémy, vám bude dnes předána na talíři. Chce to jen odvahu být upřímný, otevřený a zranitelný, abyste právě takovou změnu umožnili. Odvažte se!

Práce

To, že dnes někdo mluví s velkým sebevědomím, ještě neznamená, že má pravdu. Někdo, koho potkáte, bude mluvit s velkým přesvědčením. Tento člověk si je svými myšlenkami velmi jistý, ale to neznamená, že vy musíte být také.

Peníze

Nyní se zaměříme na vztahy všeho druhu. Možná přemýšlíte o tom, jak přilákat klienty, se kterými chcete pracovat, jaký druh práce chcete zastávat nebo jaký druh peněz potřebujete pro hladký provoz. Ať už je to jakkoli, v tomto týdnu děláte pokroky, protože kombinace energií zcela mění krajinu vašeho svazku s ostatními lidmi. Mohli byste být překvapeni, kdo se ukáže být nejvíce nápomocný.

Zdraví

Dnešní postavení planet vám dává šanci zjistit, co si myslíte o citových skutečnostech, které ne vždy vyplouvají na povrch. Nemůžete vždy vědět, co cítíte, pokud si nedáte čas na rozmyšlenou  a víme, že jste často příliš v pohybu (nebo příliš zapojeni do problémů jiných lidí), než abyste se na sebe pozorně podívali. Zkuste si alespoň dvakrát týdně ve volném čase zajít na virtuální lekci jógy nebo na relaxační procházku.

Přečtěte si také