Denní horoskop BÝKA na 15. 3. 2023

Býk 15. 3. 2023

Vaše přitažlivost a společenskost jsou dnes na vrcholu, Býku. Neváhejte obojího dobře využít. Při jakékoli společenské příležitosti zazáříte, ať už jste hostitel nebo host. Vyzařuje z vás vřelost a nadšení. Přitahujete k sobě lidi jako magnet. Možná máte na srdci nějakou důležitou novinku, takže se nedivte, že se kvůli všem lidem, kteří se kolem vás shromáždí, nemůžete hýbat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se zdát, že dnešní večerní schůzku bude těžké dobře zahájit, a to především kvůli současné nebeské atmosféře. Nevzdávejte to však hned. Ačkoli konverzace nemusí být příliš jiskřivá, může to být proto, že oba máte na mysli jiné záležitosti. Zkuste si navzájem nabídnout dar přátelství a dovolte si spíše diskutovat o tom, co se vás týká, než se snažit udělat dojem.

Práce

Něčí nevyzpytatelné a nepředvídatelné pohyby vám ztěžují orientaci v tom, jak postupovat co nejefektivněji. Bylo by to snadné, kdyby lidé byli logičtí a důvěryhodní, ale tak tomu není. Buďte trpěliví a neházejte flintu do žita.

Peníze

Přemýšlíte o tom, jak týdně vydělat více peněz, abyste si mohli užívat pohodlnějšího životního stylu. To není špatný plán, když se to tak vezme. Výzvou bude vyvážit vaši touhu po zábavě s rodinnými příslušníky a romantickým partnerem s potřebou prosadit vlastní kreativitu. Vaše nutkání psát, hrát hudbu, malovat nebo stavět přináší citovou i finanční odměnu.

Zdraví

Vaše schopnost zvládat náročný život má mnoho společného s tím, co jíte a pijete, zda pravidelně cvičíte a jak se staráte o své tělesné potřeby. Podívejte se jasně na své stravovací návyky a pohybový režim. Dokážete si častěji připravovat vlastní jídlo, začínat od nuly, místo toho, abyste si nechávali jídlo nosit s sebou nebo si ohřívali hotové jídlo? Můžete přidat více zeleniny místo toho, abyste si přidávali druhou porci masa? Jsou to maličkosti, které vám mohou stát v cestě ke zdravějšímu životnímu stylu. Prvním krokem je uvědomit si to.

Přečtěte si také