Denní horoskop BÝKA na 15. 7. 2022

Býk 15. 7. 2022

Konečně se může objevit nějaký druh vyrovnání, dotace nebo bonusu, který jste dlouho očekávali, Býci. To by vám mělo zlepšit den! Možná budete chtít slavit. Možná se vám naskytne příležitost zúčastnit se velkého společenského setkání. Bavte se! Dnes večer se nedivte, že se vám zdají živé sny – některé skvělé, jiné smutné. Mějte u postele zápisník a tužku, abyste si je mohli zapsat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že díky souhře planetárních energií na vaší straně dnes nemůžete selhat. Ať už povedete jakýkoli rozhovor, zjistíte, že je mimořádně úspěšný a že jste středem pozornosti. Díky svému nejvyššímu sebevědomí můžete zjistit, že vás jedna konkrétní osoba nesmírně přitahuje a chce vás zapojit do nějaké uměřené konverzace. Právě teď nemáte co ztratit.

Práce

Bohužel cesta, po které jste se vydali, vás dnes přivedla do slepé uličky. Jistě máte dost energie na to, abyste svůj úkol dotáhli do konce, ale někde po cestě jste ztratili perspektivu svého skutečného cíle. Možná byste se měli vrátit k rýsovacímu prknu.

Peníze

Tento týden jste přímo v centru dění díky aspektům v oblastech domova, vnitřních pocitů a osobního vyjádření. Mění se způsob, jakým vás ostatní vnímají. Vystupte a ukažte jim, jak chcete být vnímáni.

Zdraví

Když se vám jídlo s velkým množstvím salátu a pravidelný pohyb zdají nudné a předvídatelné, připravte si nebo objednejte opravdu těžkou večeři, například fondue. Věnujte pozornost tomu, jak se cítíte druhý den ráno, a zeptejte se sami sebe, které stravě dáváte přednost! Možná to ani nebudete muset dělat, protože můžete předvídat, jaká bude odpověď. Své dekadentní choutky musíme vždy brát vážně, jinak se připravíme o možnost použít svůj lepší úsudek!

Přečtěte si také