Denní horoskop BÝKA na 16. 10. 2022

Býk 16. 10. 2022

Možná bude potřeba změnit povinnosti v domácnosti. Vy nebo váš partner můžete potřebovat více pomoci s domácími pracemi nebo se chtít vzdát odpovědnosti za všechny každodenní pochůzky. Každodenní povinnosti mohou stresovat i ty nejšťastnější rodiny. Zkuste společně vymyslet plán, který vám umožní vše zvládnout a ještě si užít společnou zábavu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne by mohla buď posílit váš současný milostný vztah, nebo podpořit jeho postupný ústup. Klíčem k úspěchu je rozhovor, který však nemusí být tak snadný, jak se zdá, protože oba potřebujete odhodit obranu. Vyjádření toho, proč můžete být zraněni, namísto předstírání, že tomu tak není, opravdu pomůže.

Práce

Jakmile se pracovní týden rozběhne, zjistíte, že tempo je rychlé a zběsilé – přesně takové, jaké máte rádi. V takovém prostředí se vám daří, a tak využijte energie, která se kolem vás šíří. Dejte si kávu navíc.

Peníze

Čeká vás nádherné a příznivé období s podporou v oblasti cestování, vyššího vzdělání a metafyziky. Štěstí plus skvělé nápady a transformace znamenají, že jste schopni vydělat mnohem více peněz v oborech, jako je právo, vydavatelství a psaní, a prosadit se i v zahraničí. Přemýšlejte, jak své poselství předat širšímu publiku, a peníze budou následovat.

Zdraví

Jasmínový olej by měl být tento měsíc na vašem nákupním seznamu. Jasmín je duchovně léčivý a v bylinářství je spojován s měsícem. Dejte si několik kapek do koupele nebo do svého oblíbeného (nevonícího) tělového mléka. Často se má za to, že vůně přitahuje lásku, ale také navozuje hluboký, relaxační spánek, který může léčit příznaky stresu. V minulosti jasmín používaly porodní asistentky, aby pomohly ženám uvolnit tělo během porodu. Kapka nebo dvě na polštář vám zajistí příjemný noční odpočinek.

Přečtěte si také