Denní horoskop BÝKA na 17. 5. 2023

Býk 17. 5. 2023

Přítel může pořádat večírek a očekává se, že se ho zúčastníte. Pravděpodobně jste měli stresující den a opravdu se na to necítíte. Přítel se vás může snažit přimět k účasti tím, že ve vás vyvolá pocit viny. Nenechte se chytit do této pasti. Jděte jen tehdy, pokud cítíte, že hodnota této příležitosti převažuje nad vaší potřebou odpočinku. Přítel vám odpustí, když odmítnete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace vás povzbuzuje k optimističtějšímu pohledu na možnost navázat vztah s někým výjimečným. Možná však budete muset vynaložit více úsilí, abyste se s dotyčnou osobou seznámili hlouběji než v minulosti. Zkuste si přeskládat šatník a nosit různé kombinace oblečení; nechte si upravit vlasy do nového stylu a rozdávejte pozitivní a vřelý přístup. To by mohlo udělat zázraky.

Práce

Dokážete se sblížit s lidmi, se kterými se jiní sblížit nedokážou. To vám dává velkou výhodu, pokud jde o vaši kariéru. Máte schopnost sloužit jako důležitý most mezi různými osobnostmi a perspektivami. Tyto schopnosti se vám budou hodit v průběhu dne.

Peníze

Tento týden máte spoustu nových příležitostí, jak vydělat více peněz. Připravte se na realizaci dlouho připravovaného plánu. Vaše sny mají velkou šanci na splnění, pokud podniknete kroky ke všemu, co se vám naskytne. Astrální aktivita ve vašem sektoru dluhů varuje před jejich zvyšováním.

Zdraví

Nejlepší na dnešním aspektu je, že si můžete udobřit přátele při nedorozumění. Zůstaňte uvolnění, choďte do posilovny, cvičte jógu a pijte vodu. Pokud zůstanete v kontaktu se svými vlastními potřebami po fyzické stránce, je méně pravděpodobné, že budete odtažití (nebo budete vidět hodnotu v odtažitosti) po stránce emocionální. Až bude tento tranzit praskat ve švech a šustit peřím, což se jistě stane, budete se moci lépe vzpamatovat, pokud dokážete být flexibilní.

Přečtěte si také