Denní horoskop BÝKA na 18. 3. 2023

Býk 18. 3. 2023

Býci, vaši pozornost dnes mohou vyžadovat finanční záležitosti. Na mysli máte záležitosti týkající se domova. Možná budete muset pracovat na domácích účtech nebo vyrovnat záznamy o domácím podnikání. Možná tomu věnujete více času, než je nutné. Nepředpokládejte to nejhorší. Vše by mělo být v podstatě v pořádku, takže pravděpodobně stačí vyrovnat účty a jít dál. Máte přece i jiné věci na práci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se rozhodujete, co si dnes večer obléknout, možná zjistíte, že v dnešní nebeské atmosféře budete mít větší úspěch, když si vyberete něco výrazně neobvyklého a originálního. Vůbec nemá smysl oblékat si staré oblíbené věci. Cokoli květovaného nebo krajkového je také přímo out. Budete prostě muset zvolit high-tech modernistický přístup.

Práce

Dnes vám někdo hodí do klína talisman, který budete mít po následující tři týdny. Bez ohledu na každodenní vzestupy a pády pro vás dnešek znamená začátek velmi pozitivního třítýdenního cyklu, v němž se vám bude dařit.

Peníze

Přemýšlíte o tom, jak týdně vydělat více peněz, abyste si mohli užívat pohodlnějšího životního stylu. To není špatný plán, když se to tak vezme. Výzvou bude vyvážit svou touhu po zábavě s rodinnými příslušníky a romantickým partnerem s potřebou prosadit vlastní kreativitu. Vaše nutkání psát, hrát hudbu, malovat nebo stavět přináší citovou i finanční odměnu.

Zdraví

Umět o sebe pečovat vyžaduje přípravu. Plánováním dopředu ze sebe dostanete to nejlepší. Neexistuje téměř žádná fyzická aktivita, která by vás nebavila, proto si vyberte tu, která vám z praktického hlediska nejvíce vyhovuje. V cestě za tímto cvičením by mělo stát jen málo překážek nebo žádné. Vybudujte si kolem této zvolené aktivity trénink a využijte ji jako oporu pro případ, že se vám bude dařit hůře.

Přečtěte si také