Denní horoskop BÝKA na 19. 12. 2022

Býk 19. 12. 2022

Klíčem k úspěchu je dnes zachovat praktičnost. Snažte se soustředit a držet se při zemi. Lidé se nebudou zabývat fantaskním sněním, a tak si tyto pocity nechte pro sebe. Snažte se co nejlépe naladit na energii skupiny tím, že budete jakýmkoli způsobem pomáhat větší věci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Není snad smutnější pohled než na člověka, který se náhle ocitne uprostřed komunikačního problému. Dnešní planetární energie by mohla znamenat, že pro jednou nebudete mít slov. Ať řeknete cokoli, nic nepomůže vykouzlit úsměv na tváři vašeho partnera (současného nebo budoucího); spíše se zdá, že se váš miláček jen více zachmuřil. Nezoufejte, brzy budete oba opět na stejné vlně.

Práce

Dnes pro vás začíná nový cyklus, který bude trvat přibližně čtyři týdny. V tomto období se vám naskytnou neuvěřitelné příležitosti v oblasti kariéry. Ačkoli se v tomto období vyskytnou vzestupy i pády, celkovou výhodu získáte vy.

Peníze

Vaše energie směřuje ke skupinám, politice a samostatnému podnikání. Máte všechny přátele a kontakty, které potřebujete k zahájení nového podniku, ať už jde o produkt, službu nebo projekt v současném zaměstnání. Poznáte také nové lidi, kteří vám mohou pomoci dostat se tam, kde chcete být finančně. Zároveň rozšiřujete a proměňujete svůj svazek s dalšími lidmi. Máte všechny nástroje, které potřebujete k tomu, abyste se dostali dopředu.

Zdraví

Pozastavení úsudku vám umožní vidět více pravdy. Pozastavení posuzování sebe sama vám umožní vidět zejména svou vnitřní pravdu. Dnešní astrální konfigurace je skvělá pro osobní zkoumání. Děláte pro sebe věci, které napomáhají vašemu pocitu pohody, nebo věci, které ho naopak snižují? Jaké chování vidíte u svých přátel, které obdivujete a které byste chtěli následovat? Máte svobodu zvolit si své vlastní zdravotní postupy.

Přečtěte si také