Denní horoskop BÝKA na 19. 5. 2023

Býk 19. 5. 2023

Astrální konfigurace naznačuje, že byste se mohli zajímat o nějaký druh vzdělávání, Býku. Zhodnoťte, jak jste na tom ve svém profesním životě. Jste schopni přesvědčit lidi svými odbornými znalostmi?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nemáte rádi příliš vzrušující vztahy, obecně dáváte přednost co nejklidnějšímu životu. Vliv současného aspektu však znamená, že pokud chcete ze současného vztahu vytěžit co nejvíce, budete muset být o něco nadšenější a ochotni do něj vložit trochu energie. Máte skvělou příležitost k navázání báječného spojení; nenechte si ji ujít.

Práce

Jakmile se jednou rozhodnete, budete si to chtít okamžitě rozmyslet. Jakmile změníte názor, budete ho chtít změnit znovu. Tento druh vzorce bude pokračovat po celý den. Dejte si přestávku, abyste se mohli soustředit.

Peníze

Tento týden máte spoustu nových příležitostí, jak vydělat více peněz. Připravte se na realizaci dlouho připravovaného plánu. Vaše sny mají velkou šanci na splnění, pokud podniknete kroky ke všemu, co se vám naskytne. Astrální aktivita v oblasti dluhů varuje před jejich zvyšováním.

Zdraví

Díky energii dnešního aspektu byste se mohli cítit velmi hravě. Pro normálně poslušného a zodpovědného jedince je to jako výlet do parku. Možná budete mít poprvé po dlouhé době chuť tančit, nebo možná dokonce trochu tančit pod peřinou... Každopádně vás dnešní planetární konjunkce vystaví spoustě prvotní energie a je důležité, abyste vážně zvážili své fyzické výboje. Jak si vede váš cvičební režim?

Přečtěte si také