Denní horoskop BÝKA na 2. 1. 2023

Býk 2. 1. 2023

Jste pracovití a svědomití, Býci, a někdy pracujete tak usilovně, že si na sebe nedokážete udělat čas. Z krátkodobého hlediska je to obdivuhodné, ale z dlouhodobého ne tak moudré. Nikomu neprospějete, když vyhoříte samým vyčerpáním. Musíte se naučit udržovat tempo a vyvážit svůj život tak, abyste měli dostatek času na práci, zábavu i meditaci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Většinou jste srdeční a loajální k těm, kteří podporují vaši věc, ale běda těm, kteří vás kritizují nebo se odváží naznačit, že nejste rovni samotnému slunci! Nebeský aspekt, který je ve hře, znamená, že můžete čelit docela velkému dilematu. Zdá se, že někdo, o koho máte větší než malý zájem, si brousí zuby na řadu vašich bolavých míst!

Práce

To, že je něco označeno jako práce, ještě neznamená, že to musí být zdlouhavé nebo nudné. Zkuste dnes vnést do svého pracovního dne trochu jiskry díky pozitivnímu přístupu. Věřte tomu nebo ne, ale tento den si můžete udělat zábavný bez ohledu na to, zda pracujete tvrdě nebo ne.

Peníze

Kariérní aktivity přinášejí tento týden vzrušení a drama, ale také trochu nepředvídatelnosti. Nápady se jen hrnou, ale než se pustíte do dalšího, musíte jeden z nich zpeněžit, abyste se neocitli se sníženým peněžním tokem. Aspekty ovlivňují také váš vztahový sektor. Hodně se tam toho mění, což od vás v této době vyžaduje diplomatickou pozornost. Vaše rozhodnutí diktuje láska.

Zdraví

Dnešní den je především o reformě. Cokoli lze zlepšit. Konečně se chcete začít více soustředit na svou pohodu. Jste známí tím, že se soustředíte na větší dobro, zatímco někdy hrubě ignorujete to osobní, to tady doma, člověka, který se na vás dívá v zrcadle. Chápete, kam to směřuje? Přestaňte zachraňovat svět a pořádně si zacvičte. A věnujte pozornost tomu, co se vám vaše tělo snaží říct.

Přečtěte si také