Denní horoskop BÝKA na 2. 10. 2022

Býk 2. 10. 2022

Zvýšená představivost a vynalézavost by mohly přinést nové nápady, jak se prosadit v peněžních a obchodních záležitostech. Praktické informace získané z vnějších zdrojů se spojí s vhledem a přinesou vám užitečné informace. Než začnete jednat, vše pečlivě zvažte. Buďte otevření radám druhých. Ať už děláte cokoli, dnešek slibuje úspěch a štěstí.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie dne může vytvořit takovou náladu, že se ocitnete v hypnóze. Možná budete mít chuť zahodit opatrnost a nechat se pro jednou unést náladou okamžiku do milující náruče své nově zvolené lásky. Možná je ale dobré nechat si kousek sebe zpět - pro všechny případy!

Práce

Nenabízejte žádné nevyžádané rady. Ostatní lidé si budou myslet, že jste nezdvořilí a necitliví, pokud jim jednoduše a netaktně řeknete, jak by měli dělat svou práci nebo jak by ji mohli dělat lépe. Tyto připomínky si nechte pro sebe.

Peníze

Vesmír vás nyní podporuje, což naznačuje, že se znovu začnete věnovat romantice, dětem a rodině. Pokud pracujete v některé z těchto oblastí, peníze přicházejí téměř bez námahy. Máte-li nápad na produkt nebo službu, která by oslovila tyto demografické skupiny, je skvělý čas vypustit ji do světa. Něco napsaného nebo vyřčeného může udělat své. Přiložte pero na papír nebo propůjčte svůj hlas rozhlasovým vlnám.

Zdraví

Dávání druhým je něco, co děláte rádi, protože je to způsob, jak vyjádřit svou intuitivní povahu, která může být někdy přehlížena. Jste citlivý člověk a uspokojování vašich potřeb může být také přehlíženo, pokud nemáte velmi staré přátele, kteří vás znají už dlouho! Musíte se naučit vyjadřovat své pocity slovy. Hledejte způsoby, jak vyjádřit své pocity a jak být vyslyšen. Virtuální knižní klub je zábavný a společenský způsob, jak vyjádřit svou emocionální reakci na literaturu, a mohl by být dobrým začátkem.

Přečtěte si také