Denní horoskop BÝKA na 2. 5. 2023

Býk 2. 5. 2023

Dnes by vás mohl zasáhnout zvýšený pocit idealizované romantiky, Býci. Pokud se vás to právě netýká, mějte se na pozoru. Ta úžasná nová osoba, kterou jste právě poznali, může mít dobře skrytou stránku. Jste-li v současnosti zadaní, očekávejte současné opojení z romantického vzrušení a nejistotu, že vás váš milý možná už nemiluje. Ať tak či onak, snažte se na to zapomenout. Zítra budete objektivnější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se nemůžete spolehnout na to, že vaše pocity fungují jako spolehlivý barometr toho, jak se váš současný vztah vyvíjí. Současné planetární uspořádání znamená, že se snažíte pochopit, co se pokazilo, protože se nemůžete dohodnout a raději byste byli sami. Situace se velmi brzy stabilizuje. Pravděpodobně bude lepší, když si oba od sebe na pár hodin odpočinete.

Práce

Váš celkový smysl pro obchod je dnes na vyšší úrovni. Pusťte se do všech projektů, které se týkají světa obchodu nebo které vás vyzývají k tomu, abyste předpovídali nejnovější trendy nebo pohyby široké veřejnosti. Budete se trefovat přesně do černého.

Peníze

Aspekty ukazují potřebu vnést do svého pracovního života více kreativity a krásy. Zároveň se objevuje vztah mezi penězi, které máte a vyděláváte, a penězi, které dlužíte. Je na čase najít rovnováhu mezi nimi tím, že si vytvoříte splátkový kalendář na případné kreditní karty a zároveň vymyslíte, jak každý měsíc přinést více peněz.

Zdraví

Ať už jsou vaše plány na tento měsíc jakékoliv, planetární sestava vás vybízí k tomu, abyste si uvědomili, že je potřeba plánovat pro mysl i tělo zároveň. Víme, že život je rozptylující, a je snadné nechat plány, které si děláme (kariéra, společenský život atd.), převážit nad úvahami o našem těle (každodenní cvičení, stravování atd.). Udělejte si tento měsíc úspěšný tím, že si vědomě vytyčíte směr; obě oblasti musí být naplněné a uspokojující.

Přečtěte si také