Denní horoskop BÝKA na 20. 1. 2023

Býk 20. 1. 2023

Skupina, s níž jste spřízněni, vás může požádat, abyste se postarali o několik úkolů. Může jít o telefonování, vyřizování pochůzek nebo obojí. Vaše energie a nadšení jsou vysoké, Býci, takže tento den je vhodný k tomu, abyste dokázali, jak cenná je vaše práce a jak jste výkonní. Dbejte však na to, abyste si toho na sebe nevzali příliš mnoho. Pokud se unavíte, nikomu tím nepomůžete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální nastavení vás vybízí k tomu, abyste byli obzvláště velkorysí v případě určitého problému nebo potíží ve vztahu, které mohly způsobit určité rozpaky. Pokud jste přemýšleli, jak na následky situace reagovat, vesmír vám radí, abyste zpytovali své srdce, uvědomili si, že to byla pravděpodobně chyba, a snažili se odpustit. To se vám bohatě vyplatí.

Práce

Vaše současné plány se dnes mohou zastavit na mrtvém bodě kvůli někomu, kdo má o dané situaci poněkud zpátečnické představy. Zdá se, že něčí systém přesvědčení ucpává práci spíše negativním způsobem. Otevřete dveře dialogu.

Peníze

Díky aspektům ve vašem sektoru peněz a hodnot se dostáváte do zajímavého období. Nejenže to přináší spoustu nových způsobů, jak získat peníze (woohoo!), ale také vás to nutí přemýšlet o svém peněžním životě do budoucna. Jak se váš způsob vydělávání peněz odráží v tom, kdo jste, nebo ve vašich nejvlastnějších hodnotách? Možná budete překvapeni tím, co zjistíte.

Zdraví

Vaše budoucnost začíná dnes. Máte otevřenou jasnou cestu, a tak se zeptejte sami sebe: Co chcete pro své zdraví? Chcete své tělo ignorovat, dokud nebudou nutná invazivní lékařská opatření? Nebo chcete informovaně a s potěšením pečovat o své tělo a mysl preventivním způsobem? Pokud dáváte přednost druhé možnosti, možná je čas investovat do vybraného textu: zdravé kuchařky, holistické příručky o hygieně nebo knihy o feng-šuej.

Přečtěte si také