Denní horoskop BÝKA na 20. 11. 2022

Býk 20. 11. 2022

Možná vás k někomu přitahuje to, co máte společného. Oba si vážíte umění, hudby a romantických večeří, ale tato osoba pro vás nemusí být vhodným stálým partnerem. Není ochoten udělat první krok nebo je nerozhodný v důležitých otázkách. Pokud jste nyní nevázaní, poohlédněte se po někom, kdo vyzve váš pohotový důvtip a nebojí se udělat první krok.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešním heslem je experimentování na všech úrovních. Není možné, abyste vy nebo vaše drahá polovička strávili den jinak než zkoušením nejrůznějších nových věcí. Jezte různá jídla, noste jiné oblečení, mluvte spolu novými způsoby. Rutina může být jako svěrací kazajka a může brzdit jakoukoli spontánnost, zejména ve vašem milostném životě. Buďte alespoň jednou trochu blázniví!

Práce

Ostatní lidé počítají stejně jako vy. Jiní lidé jsou schopni vycítit jemnosti dané situace. Spojte se nyní s těmito lidmi a podělte se o svůj vhled. Jakmile si poskládáte jednotlivé dílky dohromady, odhalí se vám nádherný obraz. Všichni z toho můžete mít prospěch.

Peníze

Čeká vás doba zvažování. Vaše vztahy se vyostřují a vy přemýšlíte o tom, kdo k vaší existenci něco přidává a kdo jen bere. Tento proces tříbení vám pomůže profesně postoupit, protože ponechává více prostoru pro nové svazky, a pomůže vám vydělat více peněz, protože svůj čas věnujete prospěšným činnostem, jako je komunikace a iniciování nových projektů.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce zvyšuje vaši energii, proto buďte připraveni! Je tu spousta kinetické energie, kterou musíte zpracovat, a doporučuje se, abyste měli dostatek pohybu. Pokud se v práci cítíte příliš nervózní na to, abyste mohli v klidu sedět, projděte se o polední pauze nebo si udělejte rychlý výlet do posilovny. Na tom, zda budete schopni tento tranzit zdravě zpracovat, závisí jídlo, které jíte. Tato energie se nesmí zvnitřnit, proto je vhodnější lehká strava.

Přečtěte si také