Denní horoskop BÝKA na 20. 6. 2022

Býk 20. 6. 2022

Zaměřte se dnes na prosté radosti, Býci. Nemějte pocit, že musíte jezdit do vzdálených zemí nebo se věnovat nákladným rekreačním aktivitám, abyste našli štěstí a klid. Uvědomte si, že vše, co potřebujete, se nachází uvnitř vás. Vychutnejte si přírodu. Usmívejte se na Slunce, Měsíc a hvězdy. Uvědomte si, že krása je všude kolem a ne jen v drahých předmětech, které si můžete koupit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace může zdánlivě narušit to, co se zdálo být začátkem něčeho zcela mimořádného. Ve skutečnosti to však může znamenat, že se zamilujete ještě hlouběji, než byste čekali. Ukazuje to, že jste přece jen zranitelní a lidští.

Práce

Ujistěte se, že jste dnes disciplinovaní. Můžete mít tendenci se nekontrolovat, když se spolupracovník chová ne zcela zodpovědně. Do vaší práce může proniknout hněv a agrese, ale to není důvod, abyste ztratili chladnou hlavu. Zůstaňte soustředění.

Peníze

Tento týden se zaměřte na své peníze a hodnoty. Je velmi důležité, abyste peníze nevydělávali jen tak rychle, jak je utratíte, nebo naopak. Toto období by mělo být zaměřeno na to, abyste provedli soustředěnou změnu své dlouhodobé finanční budoucnosti. Ovlivněna je i oblast vaší kariéry, což znamená, že je třeba šetřit na dobu, kdy vaše společnost nemusí být tak stabilní jako nyní.

Zdraví

Oblast těsně pod a za střevy je místem, kde sídlí váš instinkt. Nevysvětlitelný pocit, který vám říká, co máte dělat, nebo v některých případech přijímá vědomosti předků, vychází přímo z této oblasti těla. Je více než jen vaším centrem: funguje tak, aby vyvažovala váš střed. Abyste se mohli v životě správně rozhodovat, musíte mít cesty k této oblasti těla čisté. Abyste udrželi svůj instinkt živý a šťastný, věnujte pozornost zdraví svých jater. Doporučují se čerstvá rajčata.

Přečtěte si také