Denní horoskop BÝKA na 21. 8. 2022

Býk 21. 8. 2022

Snažit se vymluvit z úkolů a povinností dnes pravděpodobně není nejlepší způsob, jak si získat přátele, Býku. Ve skutečnosti je to čas, kdy byste se měli vzchopit a převzít zodpovědnost za své činy. Čas, který strávíte tím, že se z něčeho snažíte vykroutit, je lepší strávit tím, že prostě uděláte to, co udělat musíte. Buďte chápaví a vnímaví k cílům druhých lidí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V souvislosti s nebeskou energií se dnes dozvíme několik velmi zajímavých informací. Je však na vás, jak s nimi naložíte. Je to den, kdy se můžete dozvědět víc, než jste chtěli, a přitom v podstatě vést obyčejnou konverzaci. Může to ovlivnit váš vztah s někým, kdo prozradí něco, o čem se nikdy nezmínil.

Práce

Vaše energie se soustředí na inovace, což vám přinese obrovskou odměnu. Budete cítit přirozenou přitažlivost k průlomovým nápadům. Připojte se k této vlně díky zaměstnání, lidem a kariéře, které tyto nápady a vaše pokrokové cíle podporují.

Peníze

V tomto období jde především o to, jak zužitkovat své emoce v nějakém výdělečném podniku. Může to znít složitě, ale možná budete překvapeni, jak je to snadné. Citový život je přímo na povrchu a jen hledá způsob, jak se projevit. Pro tvůrčí typy je to určitě skvělé, takže vyrazte a něco vytvořte!

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává příležitost zamyslet se nad svými vlastními reakcemi. Místo toho, abyste se cítili ublížení nebo uražení kvůli tomu, co vám někdo řekl nebo udělal, využijte tento čas k tomu, abyste si všimli, jak na tuto událost reagujete. Vaše reakce je jistě naprosto oprávněná, ale chcete si jí být schopni všimnout odděleně od druhé osoby. Z tohoto prostoru můžete načerpat sílu. Zvedání závaží je nyní dobrým cvičením.

Přečtěte si také