Denní horoskop BÝKA na 23. 9. 2022

Býk 23. 9. 2022

Zajímáte se o videohry nebo počítačové hry? Pokud ne, Býku, někdo z vašich blízkých možná ano, protože vše nasvědčuje tomu, že nyní můžete trávit hodně času ve společnosti přátel a bavit se technikou. Mohlo by to být příjemnější, než byste čekali. Rádi jste s těmito lidmi a hřejete se na jejich energii. Zajímavá bude i konverzace.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešek by vás mohl přivést zpět k životu po období relativního odloučení a celibátu. To, co se stane, může být náhlé a rozhodně nečekané, ale stejně jako terapie elektrickým proudem to udělá své. Tato osoba by mohla být až k padnutí krásná nebo mít jiskřivou osobnost a bude vás považovat za nejúžasnější bytost na světě. Vyrazte ven a užijte si jakýkoli druh zábavy!

Práce

Někdo bude mít nápad, který se vám bude zdát nereálný, ale po bližším prozkoumání zjistíte, že může být pro vás a trať, na které se pohybujete, velmi přínosný. V případě pochybností zvolte kreativnější přístup. Ve fantazii se dá najít moudrost.

Peníze

Tento týden je o romantice, dětech a zábavě, ale také o cestování, vzdělávání a duchovnu. Kteroukoli z těchto oblastí lze nyní vytěžit pro další práci nebo budování zcela nového podniku. Máte schopnosti, abyste to dokázali. S trochou tvrdé práce a soustředěným záměrem může být v budoucnu více peněz vašich.

Zdraví

Astrální energie ve hře přináší rovnováhu. Možná se přistihnete, že pochybujete o rovnováze svého pracovního a soukromého života. Problémem by mohlo být uvědomění si svých skutečných cílů a přání a stanovení vhodných hranic. Vezměte si například situaci týkající se cvičení. Musíte se držet nastavené rutiny cvičení a zároveň dbát na to, abyste pracovali na hranici svých možností. Když se držíte při zemi a nedíváte se nahoru, ztrácíte zásadní půdu pod nohama.

Přečtěte si také