Denní horoskop BÝKA na 24. 9. 2022

Býk 24. 9. 2022

Dnes vypadáš nádherně a cítíš se obzvlášť společensky, Býku. Nebuďte překvapeni, když budete pořádat společenskou akci nebo se rozhodnete zúčastnit akce, na kterou jste byli pozváni. Jste vždy přívětivým společníkem, Býku, ale dnes je vaše nadšení větší než kdy jindy. Lidé se budou chtít těšit z vaší společnosti. Možná také máte nějaké zajímavé informace, které budou chtít všichni slyšet.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k tomu, že při konverzaci nejraději zjišťujete, kde se daná bytost nachází na společenském žebříčku, budete muset být nyní trochu vynalézavější. Energie tohoto dne znamená, že váš partner už má dost toho, aby poslouchal o platech jiných lidí, jejich společenských vazbách a spojeních s královskou rodinou. Pokud si chcete udržet jeho zájem, budete muset vyzkoušet zcela nový a osvěžující způsob konverzace.

Práce

Jste jako hromádka suchého troudu a najednou k vám někdo přišel s jiskrou v oku. Zažehne se plamen - a společně jste připraveni provést zásadní změnu. Vzniklý oheň vás vybízí k větší ctižádosti. Úspěch je na dosah.

Peníze

Tento týden je o romantice, dětech a zábavě, ale také o cestování, vzdělávání a duchovnu. Kteroukoli z těchto oblastí lze nyní vytěžit pro další práci nebo budování zcela nového podniku. Máte schopnosti, abyste to dokázali. S trochou tvrdé práce a soustředěným záměrem může být v budoucnu více peněz vašich.

Zdraví

Jste ctižádostiví a někdy můžete zapomenout na potěšení, které na této cestě můžete zažít. Zkuste si vymyslet kvíz, který si můžete několikrát do měsíce udělat: nazvěte ho "Kvíz o pohodlí bytostí". Otázky jsou na vás - ale zde je několik příkladů: Je v domě dostatek pěny do koupele? Mám oblečení, které lichotí mému typu postavy, nebo musím trochu nakoupit základní věci? Mám doma své oblíbené čerstvé ovoce? A tak dále! S trochou sebezpytování přijdete na spoustu nápadů, které vám vykouzlí úsměv na tváři.

Přečtěte si také