Denní horoskop BÝKA na 26. 12. 2022

Býk 26. 12. 2022

Myšlenka vyjádřit se vám dnes bude připadat jako vtip. Přestali jste se někdy ptát, co vyjadřování sebe sama skutečně znamená? Je ideální čas se nad tím zamyslet, zejména pokud máte umělecké cíle. Dělejte jen to, co chcete dělat. Do ničeho se nenuťte. Jinými slovy, vyjadřujte se kvůli sobě a ne kvůli druhým.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální vyrovnání naznačuje, že v oblasti lásky a vztahů lidé jednají s těmi nejušlechtilejšími úmysly. Jak dlouho to bude trvat, nelze říci, ale dokud to tak bude, je to příznivá doba pro to, abyste někomu, na kom vám velmi záleží, vysvětlili, co k němu cítíte. Upřímně chcete více dávat než dostávat, takže může být dobrým krokem koupit jim dárek.

Práce

Zdokonalte si své technické dovednosti ještě dnes. Požádejte někoho o rychlou lekci práce s počítačem, která vám pomůže lépe porozumět novému programu. Nemá smysl zůstávat v temném středověku, když jiní lidé mají znalosti, které potřebujete.

Peníze

Tento týden se dozvíte pozitivní i negativní zprávy týkající se vašeho finančního života. Pokud jste byli věrní svým cílům a drželi se v rámci rozpočtu, tato planeta vám nabízí nové příležitosti, jak vydělat více peněz. Pokud jste příliš utráceli, náhlé a možná neočekávané změny v oblasti vaší kariéry mohou znamenat, že to, s čím jste počítali na pokrytí účtů, nemusí být k dispozici. Spoření do budoucna vám může pomoci toto období překonat.

Zdraví

Dnešní tranzit vás vybízí k tomu, abyste zahrnuli láskou ty, které máte rádi. To je něco, co možná vnitřně děláte neustále, ale ve skutečnosti lidé potřebují fyzické a slovní ocenění více, než si někdy uvědomujete. Využijte této energie k tomu, abyste i vy sami sobě dopřáli to nejlepší. Snídejte čerstvé ovoce a celozrnné obiloviny, čerstvé ovoce a zeleninu si dopřávejte po celý den a k jednomu jídlu si dejte trochu bílkovin. Jo, a taky vodu, vodu, vodu! Vaše energie bude při takové léčbě zářit.

Přečtěte si také