Denní horoskop BÝKA na 28. 11. 2022

Býk 28. 11. 2022

Tvůrčí nápady vám dnes mohou unikat. Možná budete mít chuť udělat něco uměleckého, ale jen s několika nejasnými představami, které se vám nemusí líbit. Tento den je vhodný pro práci s nápady druhých. Čtěte, pusťte si hudbu od skvělého skladatele, okopírujte obraz od mistra. Tímto způsobem udržíte impulsy v chodu, aniž byste se snažili vnutit nové nápady, které nepřicházejí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte pocit, že se vám dostává chladného zacházení? Možná si potřebujete promluvit, ale je pro vás obtížné začít rozhovor. Stojí za to se o to ale pokusit, i když je váš blízký mrzutý. To, co se dozvíte, může mít na váš vztah zásadní vliv. Vyplatí se vytrvat – udělejte první krok.

Práce

Vaše současná pracovní struktura se hroutí. Tkanina se trhá. Nechte ji spadnout. Můžete být jediným nosným trámem, který vše drží pohromadě. Není vaší povinností nést tak velkou zátěž. Nechte to spadnout a přijměte něco nového.

Peníze

Máte napjatý aspekt, který ovlivňuje váš sektor zaměstnanosti. Je nezbytné pěstovat trpělivost v oblasti komunikace a technologií, které používáte k výkonu své práce. Vaše možnosti se budou rozšiřovat v souvislosti s vyučováním, učením a duchovnem, takže pokud se na ně budete muset spolehnout, abyste přežili příští týden nebo dva, budiž. Peníze přijdou bez ohledu na to.

Zdraví

V duchovním smyslu se vám může zdát, že nevěříte vlastním očím. Je čas zaměřit svůj vnitřní zrak na to, co cítíte, že dnes lidstvu chybí. Konzumace byliny známé jako oční světlík v uvařeném čaji nebo beta-karotenu, který se nachází v mrkvi, meruňkách a melounu, pomůže posílit vaši schopnost věřit tomu, co vidíte. Váš vhled by mohl velmi dobře pomoci vyvést vás z nešťastné situace.

Přečtěte si také