Denní horoskop BÝKA na 3. 1. 2023

Býk 3. 1. 2023

Máte úžasnou pečující povahu, Býci. Vaše okolí má z vaší starostlivé duše obrovský užitek. Stejně jako jste vnímaví k potřebám druhých, měli byste si být vědomi i svých vlastních potřeb. Zasloužíte si, abyste byli příjemci vlastního jemného doteku. Neváhejte se v případě potřeby obrátit na druhé s prosbou o pomoc. Možná budete překvapeni, jak se pouhý známý přimluví za pomoc.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Víte, jak to chodí, když něco vytváříte: když už si myslíte, že se všechno strašně pokazilo, něco se stane a všechno jde dohromady lépe, než jste si původně dokázali představit. Současná planetární energie vnáší do určitého vztahu určitý pocit konfliktu. Ale když už si myslíte, že se to rozpadne, najednou se to zázračně napraví.

Práce

To, že je něco označeno jako "práce", ještě neznamená, že to musí být zdlouhavé nebo nudné. Zkuste dnes vnést do svého pracovního dne trochu jiskry díky pozitivnímu přístupu. Věřte tomu nebo ne, ale tento den si můžete udělat zábavný bez ohledu na to, zda pracujete tvrdě nebo ne.

Peníze

Nyní máte k dispozici novinky o lepších pracovních příležitostech a nápady, jak si vydělat více za hodinu. To by vám usnadnilo život, že? K tomu máte také velkou podporu. Důraz na karmu a minulé životy odhaluje novou dovednost, o které jste nevěděli, že ji máte. Udělejte to tak, aby se vám to vyplatilo jakýmkoli způsobem.

Zdraví

Prospěje vám, když budete místo masa jíst co nejčastěji ryby. Rybí tuk má nesmírně příznivé účinky na nehty a vlasy a nezatěžuje trávicí systém jako červené maso. Vychutnávejte si lehčí věci v životě: čerstvou zeleninu, fazolový tvaroh, sójové výrobky a bylinkový čaj. I když si náhražky budete dělat jen jednou týdně, z dlouhodobého hlediska vám vaše snaha prospěje. Řídili jste se někdy receptem na rybu nebo tofu? Zkuste to!

Přečtěte si také