Denní horoskop BÝKA na 8. 3. 2023

Býk 8. 3. 2023

Vaše lenost vám neusnadňuje vstávání z postele, Býku. Ve skutečnosti se vám dnes možná nechce dělat vůbec nic. Bohužel to ale nemusí být možné. Ať už to tak je, nebo ne, můžete z tohoto pocitu vytěžit maximum, pokud se udržíte ve správném rozpoložení. Najděte prvek zábavy ve všem, co děláte, včetně své práce.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet dnes přináší možnost přesvědčit určitou zvláštní osobu. Nepoužívejte však všechny obvyklé úhly útoku, budete muset zkusit něco trochu jiného. Pokud se daná osoba zajímá o neobvyklé téma, může vám pomoci provést nějaký průzkum, abyste mohli alespoň konverzovat o něčem, co ji opravdu zaujme.

Práce

Vaše paměť je mimořádně ostrá a snadno si zapamatujete jakoukoli řadu faktů, které se vám naskytnou. Pokud se potřebujete připravit na test nebo prezentaci v zaměstnání, je právě teď ten správný čas. Nic neunikne vašemu smyslu pro detail.

Peníze

Tento týden procházíte určitým vztahovým dramatem. Věci, o kterých jste si mysleli, že jsou mezi vámi a vašimi šéfy, mentory nebo zaměstnanci implicitní, mohou být špatně pochopeny nebo kritizovány. Nechte to na sobě znát a příště si to vyjasněte. Pokud jsou v těchto výměnách vázány peníze, sdělte své potřeby a nenechte si konfliktem zkazit to, co je potenciálně skvělým partnerstvím prospěšným pro všechny. Pokud tomu někdo rozumí, pak vy.

Zdraví

Pokud se přistihnete, že příliš ustupujete druhým lidem, protože máte pocit, že jsou na vás závislí, je načase věnovat se sobě, jak si zasloužíte, a přestat se rozptylovat uspokojováním potřeb druhých. Uzemněte se pomocí hlubokých dechových cvičení. Věnovali jste se pravidelně aerobnímu cvičení? Uklidněte se, pokud už to nějakou dobu trvá, ale rozhodně se nejprve snažte vrátit k péči o sebe.

Přečtěte si také