Denní horoskop BÝKA na 8. 8. 2022

Býk 8. 8. 2022

Vaše zasněná povaha se dnes rozproudí a vy můžete mít idealistický pohled na svět, Býci. I když současná situace není přesně taková, jak ji vidíte, neznamená to, že ji nemůžete změnit tak, aby byla více podle vašich představ. Buďte odvážní, pokud jde o vaše cíle. Popusťte uzdu své fantazii a snažte se ji proměnit ve skutečnost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Všichni víme, že se nikdy bezhlavě nezamilujete  na to jste příliš rozumní. A stejně je toho vždycky moc. Dávejte si však pozor na dnešní planetární energii, protože by vás mohla strhnout jedna z mocných vln lásky. I vy byste se mohli ocitnout v mdlobách při pohledu na někoho výjimečného.

Práce

Práce z domova je dnes produktivní. Pokud to není možné, přidejte si v práci na stůl pokojovou rostlinu a několik obrázků. Zjistíte, že bezpečí vlastního osobního prostředí je mnohem příznivější pro dokončení práce.

Peníze

Tento týden se na obloze střetávají planety, z nichž každá chce jít svou vlastní cestou. Tato aktivita spadá do oblasti vašeho horoskopu, která je spojena s proměnami. Měníte se nyní tolik, že s tím možná nebudete schopni držet krok. To vše pro skvělou věc – totiž pro vás.

Zdraví

Nejlepší způsob, jak se cítit na správné cestě – což je pro vás docela důležité  je chybovat na straně přílišného pohybu, přílišného odpočinku a přílišného pojídání salátu! Vaše zdraví je pro vás velmi důležité, zejména za současného planetárního uspořádání, které vám umožňuje změnit svou pozici, pokud jde o zdraví, aniž byste ztratili rozhodující pozici v profesní oblasti.

Přečtěte si také