Denní horoskop BÝKA na 9. 1. 2023

Býk 9. 1. 2023

Býci, milostný partner může být pryč, což způsobí, že budete muset odložit své vášně a touhy – nemluvě o potřebě společnosti svého přítele. Nedovolte, aby vás to přivedlo do špatné nálady. Jste-li umělecky založení, vložte veškerou svou energii a vášeň do tvůrčí práce. Jste-li sportovci, jděte si zahrát tenis. Čas vám tak bude rychleji utíkat, dokud se nevrátí váš partner. Vydržte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeské vlivy mohou přinést dramatické projevy. Pokud se cítíte omezováni určitým vztahem a/nebo si již delší dobu přejete se od něj osvobodit, možná již nebudete schopni skrývat své pocity. Emoce mohou být příliš silné a vy prostě budete muset něco říct. Je lepší být upřímný, než aby se to táhlo.

Práce

Řiďte se svým instinktem a budete dnes obdařeni záblesky geniality. Skvělé nápady přijdou jako blesk z čistého nebe a vy se jich jistě budete chtít chopit. Není třeba váhat ani otálet, prostě jednejte. Jste na dobré cestě k úspěchu.

Peníze

Nyní máte k dispozici novinky o lepších pracovních příležitostech a nápady, jak si vydělat více za hodinu. To by vám usnadnilo život, že? K tomu máte také velkou podporu. Důraz na karmu a minulé životy odhaluje novou dovednost, o které jste nevěděli, že ji máte. Udělejte to tak, aby se vám to vyplatilo jakýmkoli způsobem.

Zdraví

Držet krok s tvůrčími plány do budoucna je někdy těžké pro přátele a může to být těžké i pro vaše tělo. Přítomnosti musíte věnovat stejně tolik energie jako budoucnosti. Pomůže to vám i vašim vztahům. Pokud jde o vaše zdraví, je obzvláště důležité důsledně cvičit a pít hodně vody. Vynechání těchto základních postupů v současnosti by mohlo mít negativní dopad na vaši budoucnost. Pečlivě dbejte na svůj zdravotní režim!

Přečtěte si také