Denní horoskop BÝKA na 9. 10. 2022

Býk 9. 10. 2022

Dnes se můžete rozhodnout, že si uděláte intenzivní průzkum týkající se ekonomiky, akcií nebo investic do půdy a zjistíte, jak se to týká vaší současné finanční situace. Daří se vám a měli byste v tom pokračovat. Budete chtít najít způsoby, jak své peníze nechat růst. Ve vašem hledání vám mohou pomoci knihy, časopisy a noviny, stejně jako konzultace s odborníky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V tento den si možná velmi dobře uvědomíte, že máte před sebou ještě dlouhou cestu, než budete moci svému nejnovějšímu milostnému úlovku vysvětlit, co k němu cítíte. Už nějakou dobu o něm fantazírujete, a když teď skutečně došlo na věc, jste trochu zdrceni. Potřebujete si znovu vybudovat sebeúctu a naučit se mít se rádi.

Práce

Někdo na vedoucí pozici na vás bude mít vliv a může vás ztrapnit. Nebojte se tuto osobu později v soukromí odtáhnout stranou a vysvětlit jí, že takové projevy nejsou vhodné.

Peníze

Nyní máte plnou podporu vesmíru, abyste mohli vydělávat peníze prostřednictvím čehokoli, co se týká lásky, vztahů, rodiny, dětí a zábavných aktivit. Právě vaše osobní nebo profesní vztahy mohou poskytnout nejlepší nápady na produkty nebo služby, které můžete nabídnout svým klientům. Máte více než jednu šanci je uskutečnit.

Zdraví

V těchto dnech se cítíte do značné míry pod kontrolou a máte plné právo na to, abyste se uklidnili. To samozřejmě neznamená, že nebudete cvičit nebo se vzdáte zdravého spánku! To by bylo kontraproduktivní. Cítíte se v klidu se svým svědomím, takže si užívejte dlouhých běhů a pocitu klidu, který pociťujete, když trávíte čas o samotě. Vaše povaha je značně duchovní a cvičení živí vašeho ducha.

Přečtěte si také