Denní horoskop KOZOROHA na 12. 7. 2022

Kozoroh 12. 7. 2022

Vaše bystrá intuice a představivost by mohly přinést osvícený duchovní vhled, Kozorozi. Zvláště přitažlivé by mohly být metafyzické nebo náboženské knihy. Vztahy s blízkými přáteli a rodinou by měly těžit z této zvýšené citlivosti. Možná jim díky tomu budete lépe rozumět. To by mohlo být inspirativní. Mohlo by vás to pohnout k psaní nebo k zahájení nějaké jiné tvůrčí činnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nedovolte, aby vás některé oslnivé vlastnosti zaslepily před skutečností člověka, s nímž jste se nedávno zapletli. Planetární konjunkce znamená, že o nich možná nevidíte celou pravdu, a rozhodně byste neměli dělat žádná unáhlená rozhodnutí o tom, jak by se měl váš vztah v blízké budoucnosti vyvíjet. Buďte připraveni nejprve zjistit, z čeho se skutečně skládají.

Práce

Právě teď máte na dosah ruky obrovské příležitosti – zejména pokud jde o práci v oblasti filmu, herectví nebo umění. Pokud jste někdy přemýšleli o tom, že byste se stali filmovou hvězdou nebo producentem, nyní je ten správný čas, abyste se v těchto snech posunuli kupředu.

Peníze

V vaší oblasti peněz a hodnot se projevuje aktivita. Může to znamenat extrémní štěstí, které je nestabilní nebo krátkodobé. Jste-li hazardní typ, není špatný týden na to, abyste si zahráli kolo, ale alespoň polovinu každé výhry si nechte v kapse a nedotýkejte se jí. Protože je ovlivněna vaše oblast vztahů, můžete někoho podráždit, pokud si nedáte pozor.

Zdraví

Zmatek se snažíte řešit tak, že ho ignorujete. Jste přirozeně teritoriální a zmatek se s vašimi instinkty příliš neslučuje. Hlouběji se ponořit do sebe je pro člověka s vaší povahou nezbytnou praxí. Musíte se pokusit rozpoznat svou emocionální reakci na zmatek, jinak se budete neustále cítit biti okolím, které frustruje vaše zdánlivá netečnost. Doporučené zdravotní praktiky: jóga, bojová umění a meditace.

Přečtěte si také