Denní horoskop KOZOROHA na 17. 2. 2023

Kozoroh 17. 2. 2023

Vaše intuice, představivost a vhled vám v práci dobře posloužily a brzy by se vám měly vyplatit. Mohlo by vám být nabídnuto zvýšení platu, provize nebo třeba možnost investovat do firmy. Vaše sebevědomí se rozhodně zvedne. Možná také zjistíte, že vaše intuice roste ještě více než obvykle a lidé k vám díky tomu vzhlížejí. Poplácejte se po zádech. Zasloužíte si to, Kozorozi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární rozhovory vás mohou povzbudit k tomu, abyste se vyjádřili k jednomu konkrétnímu datu, které vypadalo velmi nadějně. Jediným drobným problémem je, že jste možná špatně odhadli jejich povahu a mohli byste se dočkat překvapení. Buď budou příliš nudní a vy můžete být zklamaní, nebo příliš výstřední, a v tom případě vás čeká překvapení.

Práce

Počínaje dneškem se celkové pracovní tempo během následujících čtyř týdnů zpomalí. Budete tak mít více času na přemýšlení a plánování, místo toho, abyste se cítili stále uspěchaní a pod tlakem, že musíte věci řešit dříve, než jste na to připraveni.

Peníze

Tento týden máte velký impuls k tomu, abyste získali více peněz. Nejde jen o to, že vaše ambice vyplouvají na povrch. Pozitivně to z vás nyní tryská, protože ostatní ve vás vidí úspěšného člověka, kterým se právě stáváte. Mohlo by dojít k určitému napětí s kolegy v práci nebo se společenskými známými. Jen si dejte pozor, abyste nevsadili všechno na hlavu.

Zdraví

Díky planetárnímu uspořádání je nyní čas na to, abyste si vážili svých přátelství, a někdy je nejlepší dát svým přátelům hodně prostoru. Přesto se vám může stát, že komunikace bude v této době obtížná. Není třeba na své přátele tlačit, protože jakýkoli konflikt může počkat týden nebo dva, než se vyřeší. Soustřeďte se na své vlastní zdraví a štěstí tím, že budete pravidelně cvičit, jíst vyváženou stravu a pít hodně vody.

Přečtěte si také