Denní horoskop KOZOROHA na 18. 6. 2023

Kozoroh 18. 6. 2023

Kozorozi, máte pocit, že máte na sobě větší citové brnění, které vám pomůže zvládnout hrozící bitvu. Někde ve vašem světě se schyluje ke konfliktu. Nemusí být zřejmý, nemusí být velký, ale je tam. Dnes jste lépe připraveni řešit věci otevřeně. Máte větší arzenál zbraní a vaše vtipné, agresivní žertování je na vrcholu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie zklidňuje vaše rozbouřené peří a dodává vám pocit klidu a uvolnění, abyste si mohli užít hru lásky, kterou spolu dnes večer nepochybně budete hrát. Nedovolte svým obavám a fobiím, aby vám bránily vyjádřit skutečnou krásu toho, kým skutečně jste. Zapomeňte na své starosti a trápení a soustřeďte se na svou lásku.

Práce

Lidé si dnes na pracovišti ukazují prstem, tak si dávejte pozor. Nikdo nechce nést vinu za vzniklou obtížnou situaci. Buďte diplomatičtí, ale snažte se také neklamat. Přijměte vinu za tu část, za kterou jste zodpovědní.

Peníze

Tento týden se po vás chce, abyste převzali větší zodpovědnost v osobních nebo pracovních vztazích. Vyjděte jim vstříc. Uprostřed týdne vynikne každodenní zaměstnání. Peníze mohou být dočasně nestabilní, ale dostanete několik skvělých nápadů, jak vydělat více. Zapište si je.

Zdraví

Jakmile se seznámíte se svými možnostmi, bude postupně snazší vybírat si lepší potraviny. Při některých příležitostech můžete skutečně dát přednost jablku před kouskem dortu, pokud si uděláte čas na skutečnou kontrolu a zeptáte se sami sebe. Pyšněte se tím, že víte, na co máte chuť! Vybíravost je jednou z vašich největších předností. Eliminujte lítost tím, že budete uvažovat prozíravě a alternativně, zejména pokud jde o výživu vašeho těla.

Přečtěte si také