Denní horoskop KOZOROHA na 22. 2. 2023

Kozoroh 22. 2. 2023

Je pravděpodobné, že dnes obdržíte nečekanou výhru. Buďte opatrní, Kozorozi. Pokud ji investujete moudře, bude vám dlouho a dobře sloužit. Vaši zvědavost vzbudila některá poněkud esoterická témata, možná temné umění. Proč nenavštívit místní knihovnu a nepůjčit si knihy o těchto zajímavých tématech?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Lhostejnost vašeho milostného zájmu si můžete vykládat jako špatné znamení, zejména při současném planetárním uspořádání. Ve skutečnosti to není tak špatné, jak si myslíte, a může to dokonce vést ke zlepšení vašeho vztahu, pokud se dokážete přimět k tomu, abyste o tom se svou drahou polovičkou otevřeně diskutovali. Váš partner (současný nebo budoucí) potřebuje hodně přemýšlet, aby si utřídil různé nitky svého života a mohl plánovat dopředu. Brzy se vrátí do normálu.

Práce

V průběhu dne pocítíte, že ostatní lidé berou vaše nápady vážněji. Celkově budete v odpoledních hodinách mnohem produktivnější. Dnes se k vám přikloní nečekané štěstí, které vaší práci dodá větší smysl.

Peníze

Tento týden přemýšlíte o způsobech vydělávání peněz, které zahrnují domácnost. Ať už se jedná o vytvoření nové domácí kanceláře, nákup a výměnu bytů nebo zahájení podnikání v oblasti výzdoby domů, právě zde se nyní nacházejí peníze. Možná však neuvažujete jasně, pokud jde o vaši dluhovou situaci. Než něco podepíšete, dopřejte si čas, který potřebujete k pomalému a pečlivému třídění dokumentů.

Zdraví

Zatímco si ostatní stěžují, že mají špatný den, vy můžete plánovat svůj vítězný tah. Dnes je například dobrý den na to, abyste zapůsobili na šéfa, aniž byste se o to opravdu snažili. Dnes se vám může stát, že se věci obrátí ve váš prospěch, a to jen z pouhého štěstí. Dávejte si pozor, abyste se nenechali strhnout rozmachem událostí natolik, že byste přehlédli své vlastní základní potřeby. Bylo by tragické, kdybyste úplně prošvihli loď, protože jste se zapomněli naobědvat a dostali se do špatné nálady.

Přečtěte si také