Denní horoskop KOZOROHA na 27. 6. 2022

Kozoroh 27. 6. 2022

Dnešek je pro vás vynikajícím dnem, Kozorozi. Dostane se vám nečekaného přílivu energie, který vám pomůže dosáhnout všeho, co si přejete. Po celý den byste se měli těšit příznivé náladě a dobrým vztahům s ostatními. Užívejte si a klidně se věnujte věcem, které vám dělají radost. Travte čas s rodinou a dovolte jim, aby se podíleli na vašem pozitivním toku energie.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

S planetárními energiemi, jako je ta dnešní, se někdy dějí velmi překvapivé věci. Když se později ohlédnete zpět na tuto událost a na to, jak začala, může se vám zdát, že to byla nějaká velmi podivná, ale šťastná náhoda osudu, a přesto máte také dojem, že to nebyla náhoda. Osoba, kterou potkáte, se zdá být odpovědí na modlitbu, kterou jste dlouho chovali ve svém srdci.

Práce

Nesnažte se řešit vše najednou. Dnešní lekce pro vás zní: buďte trpěliví. K úkolům a cílům přistupujte postupně. Pamatujte, že Řím nebyl postaven za den. Totéž platí pro vaše osobní impérium. Postupujte pomalu a opatrně.

Peníze

Vesmír rozšiřuje vaše možnosti, jak vydělat více peněz (a dokonce i vaše nápady, jak to udělat), a zároveň přináší náhlé záblesky prozření a geniality. Možná vás zarazí, jak vám lidé, které znáte, neuvěřitelně pomáhají, a to i v těch nejmenších věcech. Zjistíte, že tito lidé jsou ochotni opět pomoci i vám.

Zdraví

Když se někdy budete chtít odchýlit od zdravé cesty, nezapomeňte, že záleží na tom, jak tyto impulsy zvládnete. Nejsme automaty naprogramované na bio a celozrnné – jsme lidské bytosti, které milují čokoládový dort a šlehačku! Vyvážený životní styl je to, o co se snažíte. Pokud si chcete pochutnat, rozhodně si to dopřejte  jenom k tomu pijte hodně vody, ano? (A respektujte svou chuť na mrkvový džus, když na něj přijde řada!)

Přečtěte si také