Denní horoskop KOZOROHA na 4. 7. 2022

Kozoroh 4. 7. 2022

Vaše emoce vás dnes mohou překvapit, protože se z ničeho nic objeví nečekané problémy, Kozorozi. Udělejte si čas na to, abyste vyhladili vrásky ve svém současném plánu, pokud jde o vaše zapojení do světa. Sebestředný přístup vytvoří bariéry mezi vámi a těmi, kterým se chcete přiblížit. Zvažte, jak vaše jednání ovlivňuje ty, které máte rádi, a proveďte ve svém přístupu potřebné úpravy.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární energie dávají romantice skutečnou příležitost rozkvést tam, kde se dříve zdálo, že se vůbec nic neděje. Ať už jste oba ochotni dát jeden druhému při této příležitosti větší šanci, nebo na sobě možná vidíte něco, čeho jste si předtím nikdy nevšimli, máte potenciál být zasaženi a Amor přímo zaboduje.

Práce

Buďte dnes mimořádně asertivní. Určitě to bude ve váš prospěch. Není důvod o sobě pochybovat. Postavte se za to, o čem víte, že je správné. Dejte vyniknout své originalitě. Zcela jistě vyjdete na vrchol, ať už se pustíte do čehokoli.

Peníze

Tento týden vesmír upozorňuje na vaši oblast přátel, kamarádů a dalších vážných vztahů. Něco nedávno vzniklého se nyní stává vážnějším. Může se jednat o oboustranně výhodné obchodní spojení nebo dokonce o partnerství či fúzi mezi vaší firmou a jinou společností. Možná to nepůjde tak rychle, jak byste si přáli, ale z dlouhodobého hlediska je to skvělá věc. Hledejte nové příležitosti v nevyzkoušeném nebo zcela originálním.

Zdraví

Pokud jde o naše přátele, často si nejvíce ceníme jejich vřelosti a péče a něžného soucitu, který z nich vyzařuje, když je vše v pořádku. Abyste si udrželi otevřený přístup k této části své osobní povahy, je důležité pravidelně cvičit a udržovat svou energii odblokovanou. V tom vám velmi pomůže pravidelné cvičení jógy. Prokrvení, protažení svalů a hluboké dýchání vám společně pomohou uvolnit se a soustředit svou bujnost, abyste ji mohli usměrňovat.

Přečtěte si také