Denní horoskop KOZOROHA na 7. 7. 2022

Kozoroh 7. 7. 2022

Věnujte dnes zvláštní pozornost druhým, Kozorozi. Připomeňte lidem, jak moc pro vás znamenají. Zaujměte dětský postoj plný nadšení a dobrodružství. To je v den, jako je tento, to pravé. Nechte sluneční paprsky, aby se dotkly vaší duše bez ohledu na počasí. Je tu další palivo pro váš oheň. Vyrazte ven a dělejte věci, které máte rádi.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární energie vám dávají pocit stability a jistoty, pokud jde o váš poslední vztah. Můžete se cítit dostatečně silní na to, abyste mohli navrhnout, že určité plány budete dělat společně jako celek, místo abyste dělali věci odděleně. Tyto první společné nesmělé kroky vám dodají sebedůvěru k tomu, abyste v budoucnu mohli uskutečnit větší plány. Oba budete v pořádku.

Práce

Frustrace z práce se u vás dnes bude projevovat ve velké míře. Možná budete mít pocit, že chodíte s koulí na noze. Nebojte se. Je to kosmické poselství, které vám říká, abyste zpomalili a byli trpělivější.

Peníze

Čeká vás zajímavý týden plný peněz. To může být mimořádně šťastné, takže mějte oči na stopkách a hledejte nejrůznější nové příležitosti, jak vydělat peníze a získat všechny peníze, které k vám již přicházejí. Vesmír ovlivňuje způsob, jakým v současné době splácíte své nesplacené dluhy. Pomalý a vytrvalý běh vždy vyhrává.

Zdraví

Musíte chránit své srdce před vysokou hladinou cholesterolu. Nasycené tuky (živočišné produkty a mléčné výrobky) stimulují játra k tvorbě LDL cholesterolu a existuje řada důkazů prokazujících jejich nepříznivý vliv na tepny. Lepší jsou nenasycené tuky: avokádo, arašídy a olivový olej. Žijte a učte se!

Přečtěte si také