Denní horoskop LVA na 16. 9. 2022

Lev 16. 9. 2022

Děláš někdy věci obráceně, Leo? Jste chyceni do krysího závodu, kdy se snažíte mít více peněz a jistoty s představou, že si nakonec vydobudete svobodu dělat to, co vás dělá šťastnými? Faktor štěstí ve skutečnosti funguje obráceně. Nejprve musíte být tím, kým jste, a pak podniknout potřebné kroky, abyste měli to, co skutečně chcete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu je vzácná příležitost sejít se se svou drahou polovičkou a strávit pokud možno krásný den, který vás oba vyzve k novým zážitkům. Ať už to bude výlet do přírody do zcela odlišného prostředí, nebo třeba online kurz, který vám pomůže objevit nové stránky vašeho tvůrčího talentu, bude to pro vás výzva i poučení.

Práce

Někdo se vás snaží přesvědčit, abyste naskočili do jeho vlaku. Zde buďte opatrní. Co je dobré pro tuto osobu, nemusí být dobré pro vás. Tento člověk má velké nadšení ze své situace, ale to neznamená, že se k němu musíte přidat.

Peníze

Vesmír vám poskytuje zdravou dávku podpory, když se snažíte vydělat více peněz a vytvořit si v životě větší strukturu. Aspekty ovlivňující vaše peníze a hodnoty způsobují, že je vhodná doba nejen k vydělávání více peněz díky větším příležitostem, ale také ke zkoumání, jak je v budoucnu investovat. Proveďte náležitý průzkum a začněte opatrně, a až se budete cítit pohodlněji, rozviňte svou činnost.

Zdraví

Planetární konfigurace, která se dnes vytváří, posílí vaše psychické schopnosti. Je moudré tyto schopnosti kultivovat, což často znamená, že se jimi nemusíte hned řídit. Abyste si při kultivaci pomohli, soustřeďte se a vytvořte si v sobě prostor pro své intuitivní energie. Doporučujeme cvičení jógy, i když buďte opatrní při výběru pozic, na které se zaměříte. Musí jít o vaše vlastní soustředění a koncentraci.

Přečtěte si také