Denní horoskop LVA na 26. 8. 2022

Lev 26. 8. 2022

Ve Lvu by se mohla projevit vaše dobrodružná stránka. Možná máte talent pro činnost, o které jste nikdy předtím neuvažovali, jako je rafting, létání, horolezectví nebo seskok padákem! Nebo to může být méně riskantní zábava, která je pro vás stále nová. Je vhodná doba pustit se do nových projektů jakéhokoli druhu. Jen se ujistěte, že znáte všechny zákoutí, než se do toho pustíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V tento den se můžete cítit poněkud odříznuti a izolováni od svého partnera. Planetární sestava ve vás vyvolává myšlenku, že jste na určité úrovni nemilovaní. Nemusí to trvat dlouho, ale přesto to upozorňuje na problém s postojem, který můžete mít. Možná se budete chtít schovat, ale bylo by lepší, kdybyste si o tom, jak se cítíte, promluvili. Tím překlenete propast.

Práce

Někdo s vámi udělá nejdůležitější pracovní pohovor ve vašem životě, ale zapomene vám zanechat číslo a vy nemáte možnost se s ním spojit. Podobné nehody budou v následujících třech a půl týdnech poměrně časté.

Peníze

Tento týden jste obklopeni lidmi, kteří vám přejí úspěch, což není vůbec špatné. Díky expanzi a štěstí ve vašem pracovním sektoru v kombinaci s náhlým prozřením a změnami je čas hodit opatrnost do větru a nechat svou práci vidět těmi, kteří jsou výše v potravním řetězci. Je to pro vás šťastný čas, téměř božsky chráněný. Tak to riskněte a uvidíte, co se vám vrátí v podobě peněz.

Zdraví

Dnes večer budete mít spoustu energie, která vám přinese mnoho potěšení. Tento večer je vhodný k tomu, abyste se věnovali něčemu fyzickému nebo smyslnému. Může to být tanec nebo vaření báječného jídla doma. Berte to tak, jak to je  pamatujte, že smyslnost je svět sám pro sebe a nemusí mít nutně romantické konotace. Využijte tuto energii k tomu, abyste projevili svou lásku přímo a jednoduše těm, na kterých vám záleží. Dávejte a přijímejte fyzický kontakt zdravým a jednoduchým způsobem.

Přečtěte si také