Denní horoskop LVA na 31. 12. 2022

Lev 31. 12. 2022

Lvi, dnes si rozšiřujete obzory. S přítelem můžete naplánovat dovolenou, na kterou se opravdu těšíte. Mohlo by jít o cestu letadlem, třeba přes oceán. Cesta je určena hlavně pro potěšení, ale pravděpodobně se týká místa, které vás vždy zajímalo a které toužíte vidět, takže je to i cesta za poznáním. Máte se na co těšit. Využijte ji naplno a užijte si ji.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky planetárnímu uspořádání jste velmi odhodlaní přilákat osobu, kterou jste si vybrali. Přesto si pamatujte, že snaha vymanévrovat situaci ve svůj prospěch vám v budoucnu způsobí jen další potíže a vyvolá ve vašem příteli nedůvěru. Pokud byste dokázali být skutečně autentičtí a otevření, věci půjdou vaším směrem bez větší námahy.

Práce

Položte dnes nohu na zem. Pokud nezaujmete rozhodnější postoj, někdo vás přejede. Teď není čas na to, abyste se stáhli do pozadí a nechali někoho jiného, aby rozhodoval za vás. Buďte silní a rozhodní.

Peníze

Podpůrný aspekt vám dává pevný základ, na kterém můžete stavět své peněžní sny. Jiný aspekt otřese vašimi blízkými vztahy a donutí vás zamyslet se nad tím, jak každý z nich přispívá k vašemu životu. Pokud to není mnoho, může být propuštění některých z nich vstupenkou k většímu štěstí. Mezitím se vaše nápady, výrobky a služby dostanou k většímu počtu zákazníků. Úspěch není daleko.

Zdraví

Dnes můžete plynule hodnotit a jednat. Největší užitek z této zvláštní energie budete mít, když se zaměříte na sebe, ne na druhé. Je jen na vás, co je pro vás v dané situaci správné. Chcete-li se připravit na správné rozhodování o stravě, zásobte se doma zdravými potravinami a dejte si hodně na výběr. Existuje mnoho způsobů, jak se zdravě stravovat – čerstvé šťávy, barevné saláty, dobře připravené tofu. Tyto možnosti vyžadují značné úsilí, ale odměna za to stojí, nemyslíte?

Přečtěte si také