Denní horoskop LVA na 9. 11. 2022

Lev 9. 11. 2022

Dnes můžete požádat o pomoc přátele, abyste si rozšířili své počítačové dovednosti. Možná vás zajímá umělecká stránka počítačů a chcete experimentovat s počítačovou grafikou nebo animací. Zajímavá by mohla být také video žurnalistika. Mohli byste obdržet nečekaně dobrou zprávu o možném zvýšení příjmu, i když se může opozdit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Věnujte pozornost svým pocitům, které často ignorujete. Tentokrát je však obtížnější zavrhnout moudrost svého srdce ve prospěch blouznění své neklidné mysli. Prospělo by vám, kdybyste se hned zklidnili, podpořili prohlubující se pocit klidu a pak naslouchali onomu tichému hlasu uvnitř.

Práce

Možná se divíte, proč se všichni tváří tak kysele. Podívejte se do zrcadla na svůj vlastní obličej. Máte také kyselý obličej? Možná to, co vidíte na druhých, je vaše vlastní tvář, která se odráží zpět na vás. Nasaďte místo toho šťastný obličej.

Peníze

Nyní máte jistotu, že můžete své nápady uvést do světa novým způsobem. Ostatní vás vnímají jako profesionála, kterému lze závidět, a nebojí se vám dát najevo, jak to cítí. Mezitím aspekty ovlivňují váš dům cestování, vzdělávání, učení a duchovnosti a povzbuzují vás, abyste se nad dílnou dostali do kontaktu se svými schopnostmi. Přemýšlejte o tom, že vyrazíte na vlastní pěst, abyste se podělili o své znalosti.

Zdraví

Postavení planet vás vrací k tomu, co vás zajímalo před několika měsíci. Může to souviset s osobou, která vás zaujala. Ať už vaše srdce cítí cokoli, udržujte své tělo v souladu pravidelným cvičením a pitím velkého množství vody. Nemůžete následovat své srdce, pokud vaše tělo není připraveno k pohybu! Odpočinek pomůže vyrovnat váš trávicí a vylučovací systém, a to zase udrží vaši energii čistou pro chvíle, kdy ji budete nejvíce potřebovat!

Přečtěte si také