Denní horoskop PANNY na 10. 3. 2023

Panna 10. 3. 2023

Některé zařízení, které často používáte, možná spotřebič, počítač nebo televize, by se dnes mohlo porouchat, Panny. Nesnažte se ho opravit sami, i když si myslíte, že víte, jak na to. Zavolejte si odborníka. Pokud se o to pokusíte sami, můžete způsobit větší škody na zařízení nebo možná i na sobě. Tohle je rozhodně den, kdy je třeba dbát zvýšené opatrnosti. Buďte trpěliví.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Využijte tuto příležitost k experimentování s novými způsoby, jak být se svým milostným zájmem. Astrální konfigurace vás vybízí k tomu, abyste vyzkoušeli různé aktivity, vydali se na místa, kam obvykle nechodíte, a našli způsob, jak do svého života trvale vnést netradiční věci. Zvyk může brzy zkazit jakýkoli vztah, ale sdílení postoje otevřeného novým věcem vám oběma prospěje.

Práce

Buďte si jisti svými slovy a činy. Čím sebevědomější budete, tím více budou ostatní důvěřovat vám a vaší práci. Máte všechny důvody věřit, že jste na správné cestě. Nyní není čas o sobě jakkoli pochybovat.

Peníze

Tento týden vstupujete do společenského víru ve velkém stylu. Trochu vystupujete ze své ulity a získáváte větší jistotu ve způsobu, jakým sdělujete své myšlenky. To je skvělé pro přilákání významných lidí do svého života a pozitivní pro prosazování svých snů. Ujistěte se, že máte zaplacené dluhy. Pokud něco zůstane skryto, mohly by nastat potíže.

Zdraví

Zklamání, které cítíte z konfliktů, souvisí s vaší touhou, aby spolu lidé vycházeli. Jak silná je tato touha? Vyvede vás z míry a způsobí, že vaše nálady budou kolísat podle toho, jak se věci vyvíjejí? Abyste tuto negativní tendenci potlačili, zařaďte do svého jídelníčku pravidelně následující potraviny: čerstvou papáju a bylinný čaj zvaný purpurový louh. To spolu s pravidelným cvičením sníží destruktivní nutkání pomáhat druhým dříve, než pomůžete sobě.

Přečtěte si také