Denní horoskop PANNY na 10. 8. 2022

Panna 10. 8. 2022

Možná máte pocit, že jste odsouzeni k záhubě, když to uděláte, a k záhubě, když to neuděláte, Panny. Možná máte na určitou věc velmi vyhraněný názor, ale víte, že vyjádřením svého názoru pravděpodobně způsobíte, že se někdo jiný bude cítit ohrožen nebo rozrušen. Pokud si však tyto myšlenky necháte pro sebe, budete se cítit uražení a možná i zneužití. Je lepší, když se vyjádříte upřímně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V životě se někdy stává, že ať se snažíte dosáhnout cíle jakkoli, osvědčené a důvěryhodné metody, které mnozí preferují, prostě nefungují. S dnešní nebeskou energií potřebuje váš romantický život trochu povzbudit z vyšší dimenze, aby se znovu rozhořela vášeň. Romantické prostředí je in, takže opravdu sáhněte po uklidňujících barvách s nádechem červené. Využijte svíčky, květiny a esenciální oleje.

Práce

Muž, se kterým nebo pro kterého pracujete, bude pravděpodobně velmi hádavý. Tento člověk bude využívat své moci, aby ovládl situaci a lidi jakýmkoli způsobem. Právě teď je pro vás lepší s touto osobou spolupracovat, než se snažit pracovat proti ní.

Peníze

Toto období se týká nových příležitostí, které se vám naskytnou v pracovním životě. Nebe je limitováno tím, co můžete očekávat, ale vesmír to neudělá za vás. Musíte hledat způsoby, jak zvýšit své příjmy, a to buď přidáním nového vedlejšího podnikání, nebo přijetím úkolů na volné noze. Nápady na výrobky nebo služby, které se budou prodávat, hledejte ve vzdělávání a cestování.

Zdraví

Inovativní energie dnešního aspektu ve vás vyvolává optimistické pocity ohledně budoucnosti v mnoha ohledech. Možná však předbíháte svou dobu. Soustřeďte se na to, co je tady a teď. Dopřejte si ten nejlepší možný dárek tím, že se postaráte o své fyzické potřeby. To znamená dostatek čerstvé pitné vody, hodně kvalitního odpočinku a hodně organických potravin pro vaše tělo. Cvičení vás udržuje plné pozitivní energie, která vás dostane tam, kam chcete.

Přečtěte si také