Denní horoskop PANNY na 10. 9. 2022

Panna 10. 9. 2022

Dnes byste se mohli cítit obzvlášť dobrodružně, Panny. Možná budete v pokušení zúčastnit se riskantních dobrodružství, jako je například pěší turistika v divočině. Tento den pro to není vhodný. Pokud chcete, naplánujte si na blízkou budoucnost nějaký výlet, ale dnes je lepší svou dobrodružnou povahu sublimovat četbou thrillerů, sledováním špionážních filmů nebo poznáváním míst v blízkosti domova.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud uvažujete o tajném navázání nového vztahu, mohou vám při vašem podnikání pomoci hvězdy. Zdá se, že osoba, kterou máte na mysli, má své vlastní důvody, proč chce, aby věci zůstaly pod pokličkou. Je tu však pocit nebezpečí, že děláte něco, při čem byste mohli být přistiženi. Ale právě teď si tuto stránku věci užíváte.

Práce

Dávejte si větší pozor na své okolí. Když budete pozorní ke světu kolem sebe, můžete se toho hodně naučit. Informace mohou pocházet z těch nejnepravděpodobnějších míst. Stačí se jen dívat kolem sebe a pozorovat. Naslouchejte ostatním.

Peníze

Nyní vás čeká mimořádné překvapení. Harmonický aspekt poskytuje spoustu tvůrčích nápadů, nemluvě o talentu k jejich realizaci. Mezitím také získáte impuls a odhodlání jednat ve všem, čeho chcete dosáhnout. Vzhledem k tomu, že ovlivňuje vaše sebevyjádření, je to skvělý čas pro kreativní lidi, kteří chtějí prodávat své výrobky. Brainstormujte o nových místech, kde byste mohli prodávat to, co jste vytvořili.

Zdraví

Jakmile si stanovíte vlastní zdravotní cíle, budete nevyhnutelně porovnávat své zdravotní návyky s návyky ostatních lidí. Na začátku je to přirozené a může to být povzbuzující nebo odrazující. Cílem je skutečně soustředit se na sebe a zdržet se srovnávání nebo odsuzování. Prostě berte sebe a své cíle vážně! Pokud vám to pomůže, napište si své záměry na celý den a večer si je odškrtněte. Za zdravé chování se odměňte  třeba příjemnou bublinkovou koupelí!

Přečtěte si také