Denní horoskop PANNY na 11. 7. 2022

Panna 11. 7. 2022

Šek, který jste očekávali poštou, se může zpozdit, Panny, a vy se možná nebudete moci spojit s tím, kdo vám ho posílá. Mohli byste se obávat, zda ho vůbec dostanete. Mohlo by se jednat o klasický případ rozčilování se pro nic za nic. Zpoždění nezpůsobí žádné trvalé problémy, jen nepříjemnosti a frustraci. Vydržte. Peníze přijdou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání skutečně nevytváří ideální energii pro první setkání. Existuje velká pravděpodobnost, že se vám nějakým způsobem podaří vzájemně se potřít. Nemusí tomu tak být, pokud se vám podaří nerozhádat loď, nicméně i vy si rádi pocucháte peří, pokud se cítíte obzvlášť zlí. Nepřehánějte to!

Práce

Spojení vašich tvůrčích schopností s velkolepým šarmem a komunikačním talentem dnes vytvoří vítěznou kombinaci, díky níž budete nezastavitelní. Spojte své zdroje a jděte do toho. Uspějete ve všem, do čeho se pustíte.

Peníze

Tento týden je věnován vašim vztahům. Váš osobní život a profesní kontakty se nyní stanou velmi důležitými. Pokud budete muset, zaplaťte si jednu nebo dvě večeře. Setkávání s vlivnými přáteli se nakonec vyplatí.

Zdraví

Díky dnešnímu planetárnímu tranzitu jste velmi citliví na potřeby druhých. Rádi byste, aby se lidé kolem vás cítili dobře. Skutečně nejúčinnějším způsobem, jak toto přání vyjádřit, je cítit se dobře sami. Možná budete mít dnes při běhu chuť ocenit ostatní běžce – spojit se takovým způsobem, jakým to dokážou jen lidé, kterým pot stéká po tváři! Nebo se možná budete chtít zúčastnit virtuální lekce jógy, kde můžete zažít skupinové opojení mnoha lidí, kteří se dobře chovají ke svému tělu.

Přečtěte si také