Denní horoskop PANNY na 17. 12. 2022

Panna 17. 12. 2022

Dnes by ses měl snažit držet jazyk za zuby. I když si myslíte, že znáte všechny odpovědi, možná jste nevzali v úvahu všechny dílky skládačky. Dnešní den je plný emocionální agrese, která může na všechny silně působit, zejména na vás. Zvažte, zda byste neměli být spíše posluchači než mluvčími.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se necháte strhnout a romanticky přesvědčit, abyste přijali někoho, o kom byste normálně neuvažovali. Musíte postupovat obezřetně - věci nemusí být takové, jaké se zdají být. I když se tato osoba může zdát naprosto okouzlující, neberte v této fázi nic za bernou minci. Neznamená to, že byste nebyli šťastní, ale jen se ujistěte, že nedošlo k nedorozumění.

Práce

Váš dobře připravený plán dnes pravděpodobně naruší někdo, kdo na vás má velký vliv. Nebojte se začlenit novou myšlenku nebo koncept do tradičního způsobu, jak něco dělat. Pokud tak učiníte, vytvoříte vítěznou kombinaci.

Peníze

V předchozích týdnech jste se možná začali cítit živější a nyní jste připraveni rozkvést. To může platit i pro váš peněžní život. V tomto týdnu jsou zvýrazněny otázky týkající se peněz a hodnot, stejně jako vašeho domova, matky a vnitřního já. Ačkoli váš domov může být zdrojem nečekaných výdajů, dívejte se na to z té lepší stránky. Zaměřte se na to, abyste viděli, jak vám vaše schopnosti a nadání mohou v příštích několika měsících přinést více peněz.

Zdraví

Průlom a zhroucení mají více podobností než rozdílů. Z neúspěchu se lze mnohému naučit a po dosažení úspěchu je třeba o mnohém uvažovat. Nemůžete udělat dost pro to, abyste si vštípili jádro pravidelnosti. Možná je to ve vašem životě již rozpoznatelné, ale mohlo by to být zdravější jádro? Pokud je pro vás ranní káva rituálem, neuvažovali byste o změně na čaj? Zelený čaj? Pokud je zvykem chodit o 5 minut později, můžete to změnit na 5 minut dříve?

Přečtěte si také