Denní horoskop PANNY na 17. 3. 2023

Panna 17. 3. 2023

Panny, dnes by se k vám mohly dostat pomluvy o příteli, který nedávno navázal nový vztah. Může vás to překvapit, protože byste to od této osoby nikdy nečekali. Budete rádi, protože chcete, aby byl váš přítel šťastný. Nebojte se zavolat a zeptat se, abyste se o všem dozvěděli. Bude to potěšení pro vás oba!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V nejlepším případě nemáte rádi zmatek, takže dnešní planetární konjunkce může znamenat, že budete mít docela těžký úkol, když se budete snažit rozhodnout, co je co, pokud jde o někoho zvláštního. Pokud se však chystáte na rande, nenechte si tím zabránit v tom, abyste se skutečně dobře bavili. Možná jim nerozumíte, ale i tak se můžete bavit.

Práce

Než se posunete vpřed, musíte udělat několik kroků zpět. Teprve až budete schopni zhodnotit minulost, budete moci s jistotou učinit další krok do budoucnosti. Může se to zdát jako ztráta času, ale věřte, že je to tak nejlepší.

Peníze

Nejste vždy známí svou rafinovaností a tento týden tomu není jinak. Váš komunikační a osobní styl může být přinejmenším nekonvenční, takže pokud se snažíte udělat pozitivní první dojem, trochu se zmírněte. Přemýšlíte o tom, jak svou kariéru udělat trochu svobodnější a méně vázanou na kancelář. Ukažte, že se na vás mohou spolehnout a že umíte rozhodovat.

Zdraví

Pro každou farmaceutickou léčbu existuje holistický způsob, jak o sebe pečovat. Věnujte pozornost tomu, odkud čerpáte své znalosti o wellness. Spoléháte se na to, co vás naučili rodiče? (Jak je to s jejich zdravím?) Věříte tomu, co je napsáno na všech obalech, které kupujete? Máte jednoho nebo dva přátele, kteří se zdají být naladěni na holistické postupy péče o zdraví? Otevřete se přijímání poznatků z nových zdrojů a všimněte si, jak zdravě to může změnit váš život.

Přečtěte si také