Denní horoskop PANNY na 18. 2. 2023

Panna 18. 2. 2023

Dnes můžete mít krásný den, Panny. Vaše představivost, intuice a kreativita jsou na vysoké úrovni a vaše srdce i mozek by mohla naplnit inspirace pro nová umělecká díla. O svých nápadech budete velmi rádi diskutovat s každým, kdo o ně projeví zájem. Jediným temným místem dne může být, že se dítě, blízký přítel nebo milenec rozčílí, protože se cítí ignorován. Nebojte se. Dostanou se z toho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k atmosféře, která dnes panuje, se může zdát, že partneři jsou pevně usazeni ve svých kolejích. Pokud byste chtěli probrat něco důležitého nebo se pustit do nějakého společného plánu, pak se vám může zdát téměř nemožné přimět přítele, aby ustoupil. Možná byste se však měli nejprve podívat na své vlastní chování. Možná jste i vy v něčem velmi tvrdohlaví.

Práce

K dosažení vytouženého úspěchu je třeba stejnou měrou tlačit i táhnout. Vaše cíle jsou zcela jistě dosažitelné a k jejich uskutečnění máte podporu ostatních. Důvěřujte sobě i ostatním.

Peníze

Tento týden máte příjemnou přestávku. Lidé, se kterými jste možná ztratili kontakt, jsou opět na scéně. Jeden nebo více z nich může přinést skvělé obchodní příležitosti. Nemusíte se vrhnout do každé z nich, ale rozhodně tyto lidi vyslechněte. Jelikož jsou nyní ve vašem horoskopu skvělé aspekty, váš vliv na společenské skupiny se zvyšuje. Naděje, sny a peníze nejsou příliš daleko. Nechte to všechno přijít k vám.

Zdraví

Tranzit dne zvyšuje vaši náklonnost k partnerovi, k dětem, dokonce i k domácím mazlíčkům  vše, co zahrnete láskou, silně pocítí vliv této planetární energie. Nečekejte však, že to bude přijato s velkým díky. Někdy lidé berou to, co jim dáváte, tak, že si říkáte, zda vědí, jak cenné jsou vaše city. Nedovolte, abyste se kvůli tomu cítili uraženě; stačí se o této obavě zmínit a vše bude v pořádku. Nezapomeňte pít hodně vody, abyste si udrželi pružný emocionální stav.

Přečtěte si také