Denní horoskop PANNY na 18. 7. 2022

Panna 18. 7. 2022

Zvýšená intuice by mohla vést k zajímavým rozhovorům, Panno. Ostatní by mohli být ohromeni vaším vhledem do jejich myšlenek, pocitů a přání. Mohli byste se také cítit expresivnější než obvykle. Možná budete chtít část této inspirace nasměrovat do psaní, mluvení nebo jiné formy sebevyjádření. Zvláště cenné by v této době mohlo být čtení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ačkoli jste nekonečně zvědaví na svou nejsladší lásku, jste někdy také dost kritičtí a tato směs potřeby vědět a následného rozebírání toho, co se vám podaří zjistit, nemusí být právě teď tím nejlepším způsobem, jak vést váš vztah. Postavení planet naznačuje, že se kvůli tomu ostatní mohou cítit velmi nejistě. Je lepší upustit od útočného módu.

Práce

Ke konci dne budete mít konečně pocit, že se vám dostává pozornosti a uznání, které si zasloužíte. Vaše tvrdá práce se konečně vyplatí a ostatní lidé si uvědomí, jak cenní jste. Odvádíte vynikající práci a je to vidět.

Peníze

Tento týden máte podpůrný aspekt, velmi silný příliv energie, který ovlivní vaši každodenní práci. Vaše pracoviště nemusí být zcela stabilní nebo vám může ze dne na den dávat smíšené signály ohledně vaší práce. Dejte si pozor na plané sliby od někoho ze své sociální sítě.

Zdraví

S tolika fyzickými silami, které máte k dispozici, je s podivem, že nejste profesionální sportovec nebo tanečník! Určitě jste si už uvědomili, že jste vitální jedinec. Dnes se možná vážně zamyslíte nad důsledky této skutečnosti a rozhodnete se, že je čas zavést do svého života některé zdravotní návyky, které tuto energii přivedou na konstruktivní úroveň. Pravidelné cvičení a vyvážená strava nemusí stačit! Meditace by vám mohla prospět. Nebo snad bojová umění?

Přečtěte si také