Denní horoskop PANNY na 19. 1. 2023

Panna 19. 1. 2023

Chtěli jste si s partnerem promluvit o něčem důležitém, Panny? Je na vás, abyste udělali první krok. Ve skutečnosti je to přesně to, na co váš partner čeká. Využijte dnešního dne k tomu, abyste partnerovi přesně řekli, co od něj očekáváte, a podělili se s ním o některé své starosti. Jste člověk, který má to štěstí, že ví, co chce, ale ne vždy je pro vás snadné říci druhým lidem, co to je. Buďte silní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to skvělá doba na to, abyste zvážili, zda se rozhodnete pro určitý vztah. Nebude to otázka okamžitého uchopení kořisti a mohlo by dojít k menšímu přetahování, protože oba máte poněkud odlišné plány. Pokud však vytrváte, zjistíte, že rozdíly mezi vámi vás ve skutečnosti sbližují.

Práce

Ostatní lidé by měli vědět, že dnes nemají mačkat vaše tlačítka. Jste chodící časovaná bomba, která může každou chvíli vybuchnout. Snažte se tuto obrovskou energii vložit do produktivní práce, místo abyste se na své okolí zlobili.

Peníze

Tento týden je věnován dovozu a vývozu, pokud se touto činností zabýváte, nebo tomu, jak prodávat své zboží a služby na zahraničních trzích. Jelikož na vás číhá planeta náhlých změn a prozření, mohl by vás napadnout geniální nápad, jak to rozjet.

Zdraví

Možná se dnes budete cítit v pokušení odklonit se od cvičení nebo se vydat bláznivým směrem, pokud jde o výběr potravin. Když pocítíte nutkání vzbouřit se proti svým zdravotním návykům, zkuste se ukáznit a využít vyšší sílu. Zeptejte se sami sebe, zda opravdu stojí za to – když na vašem zdraví závisí tak velká část vašeho života  narušovat svůj rozvrh jen proto, že je vaše mysl roztěkaná. Takové chvíle určují naši cestu ke zdraví.

Přečtěte si také