Denní horoskop PANNY na 20. 10. 2022

Panna 20. 10. 2022

Dnešní nebeská konfigurace ve vás může zanechat větší duchovní náladu než obvykle. Vaše myšlenky se obrátí k pozitivnějším obzorům a vy budete optimističtí ohledně své budoucnosti i budoucnosti lidstva. Neváhejte tyto názory vyjádřit ostatním. Váš pohled na věc je povzbudí.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná dnes v kanceláři uděláte dojem. Cítíte se velmi dobře naladěni vůči lidem a na každého se usmíváte. Pokud máte platonický vztah s někým, koho byste rádi poznali důvěrněji, pak využijte tohoto zvýšení sebevědomí k tomu, abyste své záměry dali najevo.

Práce

Proč by se vám nemělo dařit? Neberte své štěstí jako samozřejmost, ale naopak byste na něm měli dále stavět. Pracovali jste na tom, abyste se dostali tam, kde jste, a nyní musíte pracovat na tom, abyste se dostali o krok dál.

Peníze

Tento týden se týká aspektů ovlivňujících vaši oblast romantiky, dětí, rodiny a zábavy. I když můžete být v pokušení vykašlat se na práci a trochu si odpočinout, snažte se odolat! Raději použijte svou energii na řešení problému, který je těmto oblastem společný. Když to uděláte, bude pro vás hrabání peněz snadné.

Zdraví

Disciplína je něco, co považujete za samozřejmost: nikdy jste neměli problém pochopit, co je třeba udělat, abyste se dostali z bodu A do bodu B. Je však důležité věřit tomu, co jste si předsevzali. Vzhledem k tomu, že máte tak silné disciplinární schopnosti, proč se nevydat směrem, kterým chcete jít? Začněte lehkou automasáží nebo nahřívacím polštářkem přiloženým na krk a ramena nebo na jakoukoli jinou oblast těla, kde se vám ukládá napětí, a nechte jasné myšlení začít!

Přečtěte si také