Denní horoskop PANNY na 22. 3. 2023

Panna 22. 3. 2023

Ve vašem okolí se dnes mohou konat skupinové aktivity, jako jsou shromáždění nebo festivaly. Možná se jich zúčastníte, Panny, a můžete se naučit některé nové koncepty, které dají podnět k vašemu duchovnímu růstu. Možná narazíte na staré přátele, které jste už dlouho neviděli. Rozhovor s ostatními by mohl nastartovat vaši mysl novým směrem. Než půjdete večer spát, projděte se, jinak byste nemuseli usnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Komunikace je dnes velmi důležitá, zejména pokud chcete předat své poselství tomu, koho milujete. Možná budete muset riskovat, a aby si vás někdo všiml, budete se muset také trochu odlišit a vyjádřit se způsobem, který vynikne a přitáhne pozornost. Na tomto rande vyhrává originalita.

Práce

V poslední době je pro vás těžké udělat si o čemkoli jasný obrázek. Dnes se však zvedá obtížná vesmírná energie, čímž se tato zátěž zmírňuje a váš svět se stává jasnějším.

Peníze

Tento týden je dobrý na to, abyste byli vy. Jste krásní uvnitř i navenek a máte prostředky a inspiraci ke změně toho, co je třeba řešit. Celkově vzato jste magnetičtí. Budete přitahovat příležitosti, jak si více vydělat, ovlivnit ostatní a ve velkém uspokojit své finanční potřeby. Využijte toho, dokud vás tato energie podporuje.

Zdraví

Přestože jste jemný a emotivní člověk, jste stejně tak schopni hněvu a agrese. Většina lidí má však tendenci hněv a agresi internalizovat, což ničí imunitní systém i další životně důležité biologické systémy. Pokud jste se s tím v poslední době setkali, zvažte, zda nezačít s cvičením, při kterém (bezpečně) kopete, křičíte a mlátíte do neživých předmětů. Tato technika vám pomůže dostat ven hněv a zmírnit tlak a napětí.

Přečtěte si také