Denní horoskop PANNY na 23. 1. 2023

Panna 23. 1. 2023

Vyjděte dnes ze své ulity a snažte se nebýt tak odtažití, Panny. Nikdy nenajdete přesně tu cestu, po které chcete jít, dokud neprozkoumáte různé možnosti. Dobrou zprávou je, že byste se měli cítit poměrně silní po emocionální stránce, což vám dodá sebedůvěru přistupovat k lidem s autoritou, a tím si získat jejich respekt a důvěru v jakýkoli projekt, na kterém se nyní podílíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se přestanete starat o to, zda vás někdo pozve na rande, budete mít větší šanci, že vás dnes někdo pozve na rande. Energie vyzařující z planet zvýrazňuje manipulativní a po moci toužící stránku vaší osobnosti, což by mohlo mít negativní dopad. Pokud si tento den užijete a nebudete si dělat starosti ani v jednom případě, zjistíte, že věci brzy dobře dopadnou.

Práce

Když dnes nenajdete odpověď, kterou hledáte, snažte se nerozčilovat a nevrhat se na všechny kolem sebe. Věřte, že odpověď přijde. Možná nepřijde, kdy budete chtít, ale dostanete ji, až ji budete skutečně potřebovat.

Peníze

Tento týden je věnován dovozu a vývozu, pokud se touto činností zabýváte, nebo tomu, jak prodávat své zboží a služby na zahraničních trzích. Jelikož na vás číhá planeta náhlých změn a prozření, mohl by vás napadnout geniální nápad, jak to rozjet.

Zdraví

Planetární konjunkce vám dává příležitost vnést do svého života exotiku. Nezapomeňte, že jiné kultury nám mohou poskytnout vhled do nás samých, který může rozzářit náš život. Ať už pro vás exotika znamená cokoli, zkuste to. Zkuste stimulovat alespoň tři ze svých smyslů něčím novým: chutí, zvukem, vůní atd. To nové nemusí narušovat věci, které dávají vašemu životu strukturu a pravidelnost. Držte se svých obvyklých stravovacích hranic a zároveň přijměte do své kuchyně nové ingredience a chutě.

Přečtěte si také