Denní horoskop PANNY na 27. 2. 2023

Panna 27. 2. 2023

Nový tvůrčí projekt, který se možná týká moderních technologií, by mohl vaši kariéru nasměrovat novým směrem, Panny. Může to být zlom, ve který jste doufali, a budete z něj nadšeni. Jakýkoli nový podnik, který dnes zahájíte, bude mít své vzestupy a pády, ale všechna znamení naznačují, že bude úspěšný. Než se rozhodnete, projekt pečlivě zvažte. Pakliže se vám bude zdát správný, jděte do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce vám dává šanci zapracovat na vztahu, o kterém jste si mysleli, že selhal. Pokud jste měli pocit, že nemáte naději přilákat svůj milostný zájem zpět do svého života, zamyslete se znovu. Odvažte se to ještě jednou zkusit a nebojte se, že vás někdo zraní. Pravděpodobně cítí totéž co vy, ale nedokáže udělat první krok.

Práce

Dostanete se do konfliktu s někým, kdo je velmi zakořeněný ve svých zvyklostech. Mějte na paměti, že ne všechno je tak jednoduché a racionální, jak vám tato osoba může naznačovat. Existují neočekávané faktory, které musíte oba vzít v úvahu.

Peníze

Možná se chystáte změnit zaměstnání nebo postoupit na vyšší pozici. Nejde o kancelář na rohu, na kterou jste se těšili, ale o plat, který s ní souvisí. Dejte svým ambicím volný průběh, pokud je máte citově pod kontrolou. Může to být vaše komunikace nebo její nedostatek, co proti vám ostatní poštve. Udržujte vše v hladkém průběhu tím, že budete svá slova říkat jasně a stručně.

Zdraví

Budete se cítit schopni získat to, co dnes potřebujete, ať už od druhých lidí, nebo od sebe. Váš dobrý úsudek a pozorovací schopnosti se pravděpodobně také zvýší. Využijte svůj instinkt a vyberte si ty nejlepší potraviny ke konzumaci. Potravinám, které jsou pěstovány s použitím hormonů, byste se měli vyhýbat, protože nadměrně stimulují produkci estrogenu a testosteronu u žen, respektive u mužů. Všímejte si potravin, které jíte, a vyživujte se zdravým a rozumným výběrem.

Přečtěte si také