Denní horoskop PANNY na 29. 10. 2022

Panna 29. 10. 2022

Je důležité zůstat flexibilní, ale ne natolik, abyste se nemohli rozhodnout. Vaše hlava říká jedno, zatímco srdce říká něco jiného. Když dáte oběma volnou ruku ve snaze být co nejpružnější, vydají se opačným směrem. Odkládejte důležitá rozhodnutí, dokud se vaše cesta nevyjasní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám podaří uspořádat malou oslavu nebo dokonce pozvat pár přátel na kávu, může se z toho stát pravidelné setkávání. Rozšířením okruhu svých přátel a známých objevíte spíše druh lásky, která má hluboký smysl, než ten povrchnější. Láska, kterou hledáte, se postupně přibližuje.

Práce

Dnešní kosmický posun bude mít významný vliv na celkový trend komunikace v následujících dvou týdnech. V tomto období mohou být vztahy mezi vámi a vašimi kolegy poněkud napjaté. Zmírněte toto napětí prostou ohleduplností.

Peníze

Máte před sebou spoustu nových příležitostí, jak vydělat peníze. Protože vesmír odměňuje akci a prosazování vašich schopností na širším trhu, čím více toho dokážete, tím lepších výsledků se dočkáte. Nestyďte se říci nadřízeným o všech skrytých dovednostech, které máte. Možná se domluvíte na větší jistotě zaměstnání.

Zdraví

Zamyslete se nad svou nejtypičtější reakcí na konflikt a zeptejte se sami sebe, co byste změnili, kdybyste měli tu možnost. Tato otázka není snadná. Planetární konfigurace vám předloží situaci (nebo dvě), která bude vyžadovat, abyste něco vyřešili. Nemusíte vše dělat dokonale, ale budete chtít pochopit svou roli v tom, co se stane. To, co v tomto období děláte fyzicky, zabarví vaše chování. Pijte hodně vody!

Přečtěte si také