Denní horoskop PANNY na 29. 11. 2022

Panna 29. 11. 2022

Je čas rozšířit si obzory. Už nemusíte čekat, až se události změní samy od sebe. Dospěli jste natolik, abyste si uvědomili, že pokud má ke změně dojít, musíte ji uskutečnit vy. V důsledku toho je dnešní den rušnější než většina ostatních, protože začínáte realizovat všechny ty nápady, o kterých jste přemýšleli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete mít pocit, že vás někdo záměrně ignoruje. Do jisté míry ano, ale jen proto, že si váš partner (současný nebo budoucí) dává na čas, aby získal tolik potřebný prostor. Chce, aby vztah mezi vámi fungoval ještě lépe, a věnuje čas svým vlastním problémům, aby se vám mohl plněji a svobodněji věnovat. Nezasahujte do toho.

Práce

Jste velmi zběhlí, pokud jde o určitou dovednost nebo řemeslo. Znáte určitou oblast zevnitř i zvenčí. To však neznamená, že víte všechno. Pokud jde o věci, o kterých nic nevíte, měli byste se poradit s ostatními.

Peníze

Díky vesmíru je teď vaše produktivita zcela mimo hru. Pokud jste nedávno zahájili nový projekt, počítejte s určitým zpožděním. Je to skvělý čas vytáhnout finanční plán, který jste chtěli dokončit, znovu si přečíst vše, co bylo dříve matoucí, a ujasnit si všechny pojmy, kterým nerozumíte. Později je budete moci uvést do praxe.

Zdraví

Díky planetární energii je vaše bystrá a chytrá mysl pohotovější než obvykle. Může vám prospět trocha zdravého rozumu. Dejte na své nejlepší úmysly, pokud jde o vaši fyzickou a emocionální pohodu. Dávejte si pozor na rozptylující tendence, jako je dělání věcí pro druhé lidi. Jóga by mohla být právě tím, co potřebujete k vyvážení nutkání vydat se mnoha směry najednou. Nezapomeňte pít hodně vody.

Přečtěte si také